ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 07:42
24°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απόλλωνας

Απόλλων: Κακά μαντάτα

Newsroom 24sports

Ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με την Ανόρθωση

Για το μεγάλο ντέρμπι με την Ανόρθωση προετοιμάζεται ο Απόλλωνας, όπου θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στην αντεπίθεση που ξεκίνησε το τελευταίο διάστημα.

Το παιχνίδι με την «Κυρία» είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πλησιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά άπαντες στον Απόλλωνα αναγνωρίζουν ότι έχουν πολύ δύσκολο έργο.

Περέιρα, Γκακπέ και Ενσούε δεν προλαβαίνουν το ντέρμπι. Γιούστε και Αγκίρε θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες, αλλά είναι πολύ δύσκολο να προλάβουν

Το έργο του Σωφρόνη Αυγουστή γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, καθώς είναι δεδομένο ότι θα παραταχθεί στο ντέρμπι με πολλές και σημαντικές απουσίες.

Οι παίκτες που τραυματίστηκαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, Περέιρα, Γκακπέ και Ενσούε δεν προλαβαίνουν το ντέρμπι. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν μυϊκά προβλήματα και θα μείνουν εκτός προπονήσεων για κάποιες μέρες.

Αναφορικά με τους Γιούστε και Αγκίρε θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες, αλλά είναι πολύ δύσκολο να προλάβουν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους.

Αν σε αυτούς προσθέσουμε τον Ρομπέρζ, που βρίσκεται στο Βέλγιο, τότε οι απουσίες είναι αρκετές και πολύ σημαντικές, καθώς όλοι θα μπορούσαν να ήταν στο αρχικό σχήμα.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν θα προετοιμάσει την ομάδα του ο Σωφρόνης Αυγουστή, ο οποίος καλείται να βρει λύσεις σε αυτά τα σημαντικά προβλήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ