ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:08
26°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απόλλωνας

Απόλλων: Μαλεκκίδης όπως Βασιλείου

Newsroom 24sports

Μας πήρε πίσω στο καλοκαίρι του 2012

Στην απόκτηση του Γιώργου Μαλεκκίδη από τον Άρη προχωρά ο Απόλλωνας, με τους «κυανόλευκους» να τα βρίσκουν σε όλα με την «ελαφρά ταξιαρχία» σε όλα.

Είναι μία προσθήκη που έρχεται για να δώσει ακόμη μία επιλογή στον Σωφρόνη Αυγουστή, στη νέα απαιτητική χρονιά. Ο 23χρονος άσος, μπορεί να παίξει σε διάφορες θέσεις, κάτι που είναι πολύ σημαντικό.

Στον Άρη χρησιμοποιήθηκε σε όλες τις θέσεις των άκρων και σε ρόλο ανασταλτικού μέσου.

Βέβαια, είναι άλλα τα δεδομένα και οι απαιτήσεις του Απόλλωνα, σε σχέση με τον Άρη και την δεύτερη κατηγορία όπου αγωνιζόταν. Όμως, έδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί και σε ψηλό επίπεδο, εάν δουλέψει σκληρά.

Η κίνηση αυτή, μας θύμισε και την μεταγραφή του Γιώργου Βασιλείου πριν από 8 χρόνια ακριβώς, όταν ήρθε στην ομάδα όντας αρχηγός του Άρη. Όπως καλή ώρα τώρα με τον Μελεκκίδη.

Ο Βασιλείου αποκτήθηκε χωρίς τυμπανοκρουσίες, για να δώσει λύσεις μεσοεπιθετικά. Τελικά, κατέληξε μπακ, με αποτέλεσμα να γράψει την δική του ιστορία.

Το ίδιο ευελπιστούν και τώρα στον Απόλλωνα, φέρνοντας στην ομάδα τον αρχηγό του Άρη, χωρίς να δαπανήσουν τα μεγάλα ποσά, αλλά είναι μία κίνηση που αν βγει θα είναι μεγάλο κέρδος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ