ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:04
25°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απόλλωνας

Απόλλων: Με Περέιρα στο ντέρμπι

Newsroom 24sports

Ο Αργεντινός μέσος προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς και το πιθανότερο σενάριο είναι να βρίσκεται στην αποστολή

Δύο προπονήσεις μένουν πριν από το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ και η προετοιμασία έχει εισέλθει στην τελική ευθεία για τον Απόλλωνα. Οι «κυανόλευκοι» στοχεύουν σε νίκη, έτσι ώστε να κυνηγήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα αποχαιρετούν τις όποιες ελπίδες έχουν για τον τίτλο. Εάν χάσουν τελειώνει οριστικά, με ισοπαλία θα υπάρχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες, αλλά αντιλαμβάνεστε ούτε και με θαύμα δεν μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση.

Συνεπώς, μόνο η νίκη είναι στην σκέψη τους και ο Σωφρόνης Αυγουστή θα καταστρώσει τα πλάνα του με αυτό το σκεπτικό. Από το ιατρικό δελτίο προκύπτουν ευχάριστα, καθώς πέραν από τους τέσσερις που χάνουν το υπόλοιπο της σεζόν, Κυριάκου, Καραγιόλ, Στυλιανού και Φουαπάλα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονούνται κανονικά με την ομάδα.

Για τον Σακέτι και τον Ρομπέρζ, παρόλο που υπήρχαν κάποιες αμφιβολίες, έβγαινε μία βεβαιότητα ότι θα ήταν ετοιμοπόλεμοι για το ντέρμπι. Το νεότερο είναι η κατάσταση του Φακούντο Περέιρα, με τον Αργεντινό μέσο να νιώθει καλύτερα και να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Άρα, από την στιγμή που ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα, έχει αρκετές πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή, αλλά δεν είναι σίγουρο εάν θα μπορεί να παίξει και από την αρχή, καθώς απουσιάζει εδώ και καιρό και προερχόταν από υποτροπή.

Όμως, είναι σημαντικό να τον έχει στην αποστολή και ανά πάσα στιγμή να μπορεί να τον βάλει στο παιχνίδι. Κανονικά προπονείται και ο Μίλαν Κέρμπρ, αλλά δεν είναι σίγουρο εάν θα βρίσκεται στην αποστολή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ