ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 07:42
24°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απόλλωνας

Απόλλων: Μόνο τυχαίο δεν ήταν…

Newsroom 24sports

Η αποκάλυψη της «As» για τον Γκασπάρ Παναδέρο

Δημοσίευμα στην Ισπανία και συγκεκριμένα της «As» εμπλέκει τον Απόλλωνα για την περίπτωση του 22χρονου, ακραίου επιθετικού, Γκασπάρ Παναδέρο. Οι «κυανόλευκοι» ψάχνουν το θέμα της ενίσχυσης εδώ και αρκετό καιρό και η φημολογία μόνο τυχαία δεν είναι.

Ο Απόλλωνας είναι δεδομένο ότι θα ενισχυθεί τον Γενάρη, αλλά όπως ξέρετε η συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδος είναι πολύ δύσκολη. Άσε που για να φέρεις κάποιο παίκτη, θα πρέπει να διαγράψεις κάποιον άλλο του α’ καταλόγου.

Βέβαια, εάν είναι κάτω 22 χρονών και μπορεί να εγγραφεί στον β’ κατάλογο, τότε δεν χρειάζεται να αφαιρεθεί κάποιος άλλος παίκτης. Δεδομένα θα αποχωρήσουν από την ομάδα Καρ και Μπιντά, αλλά μόνο μία θέση ανοίγει για τον α’ κατάλογο.

Όπως και να ‘χει, ο Γκασπάρ Παναδέρο μπορεί να εγγραφεί στον β’ κατάλογο, εάν και εφόσον προχωρήσει η περίπτωση του. Είναι μία περίπτωση που εξετάζεται, αλλά δεν υπάρχει κάτι σίγουρο.

Το δεδομένο ότι ο Απόλλωνας εκτός από επιθετικό περιοχής και μέσο, κοιτάζει στην αγορά και για εξτρεμ. Επίσης, από την στιγμή που η ομάδα αγωνίζεται πλέον με τρεις στην άμυνα, δεν αποκλείαμε το ενδεχόμενο να προκύψει και ανάγκη για κεντρικό αμυντικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ