ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
Απόλλωνας

Απόλλων: Μπέλετς, Αλέν και ακόμη ένας…

Newsroom 24sports

Οι διεργασίες για τον τερματοφύλακα

Το θέμα του τερματοφύλακα απασχολεί έντονα τον Απόλλωνα, καθώς οι «κυανόλευκοι» έχουν αποφασίσει να αντικαταστήσουν τον Ζόελ Μολ που τραυματίστηκε σοβαρά.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε το κακό με τον Ελβετό, άρχισαν να ψάχνουν το θέμα του τερματοφύλακα και μελέτησαν διάφορα ονόματα που τους έχουν προταθεί.

Στην λίστα βρίσκεται ακόμη ένας τερματοφύλακας και δεν είναι ο Κότνικ, ο οποίος δεν απασχολεί πλέον τους «κυανόλευκους»

Έχουν λίγες ώρες μπροστά τους, έτσι ώστε να αποφασίσουν εάν θα φέρουν κάποιο μέσα στην μεταγραφική περίοδο, η δα αλλιώς θα ενεργοποιήσουν τον κανονισμό για αλλαγή τερματοφύλακα, σε περίπτωση που είναι η τραυματίας.

Να σημειώσουμε ότι μπορεί να αντικαταστήσει μία ομάδα ένα τερματοφύλακα όταν αποδειχτεί ότι θα μείνει πάνω από τρεις μήνες, σε γιατρό που θα υποδείξει η ΚΟΠ.

Όπως και να ‘χει, στον Απόλλωνα έχουν φτιάξει μία λίστα όπου περιλαμβάνονται τρία ονόματα, χωρίς να αποκλείεται να υπάρχουν κι άλλοι.

Ψηλά στην λίστα βρίσκεται ο Βιντ Μπέλετς, που αγωνίστηκε πέρσι στο ΑΠΟΕΛ και ανήκει στην Σαμπντόρια, με την οποία προσπαθούν να έρθουν σε συμφωνία.

Ο Σλοβένος έχει μεγάλο συμβόλαιο, ωστόσο δεν είναι στα πλάνα της Ιταλικής ομάδας και θα ήθελε να τον δώσει κάπου, έτσι ώστε να γλυτώσει κάποια λεφτά. Η περίπτωση είναι δύσκολή, αλλά έχει πιθανότητες να γίνει η πράξη.

Στους υποψήφιους βρίσκεται και ο Μπόμπι Αλέν του Ολυμπιακού Πειραιώς. Παρόμοια περίπτωση είναι κι αυτή του Γάλλου τερματοφύλακα, αλλά στον Απόλλωνα προτιμούν τον Μπέλετς.

Επιπλέον, στην λίστα βρίσκεται ακόμη ένας τερματοφύλακας και δεν είναι ο Κότνικ, ο οποίος δεν απασχολεί πλέον τους «κυανόλευκους».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ