ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 21:17
27°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απόλλωνας

Απόλλων: Ο Σακέτι καθορίζει μεταγραφή

Newsroom 24sports

Θα ξέρουμε πολύ σύντομα

Ένα θέμα που παίζει εδώ και αρκετούς μήνες είναι η Κυπροποίηση του Εστεμπάν Σακέτι, ο οποίος έχει καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και περιμένει την απάντηση από το Υπουργείο.

Βέβαια, για να έχει όφελος ο Απόλλωνας θα πρέπει να προλάβει να αγωνιστεί με την Εθνική μας ομάδα, πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος στις 15 Σεπτεμβρίου, έτσι ώστε να μην πιάνει θέσει στον κατάλογο των κοινοτικών/ξένων.

Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου υπάρχουν δύο παιχνίδια της Εθνικής μας ομάδας, στα οποία θα πρέπει να κληθεί ο Σακέτι

Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου υπάρχουν δύο παιχνίδια της Εθνικής μας ομάδας, στα οποία θα πρέπει να κληθεί ο Σακέτι και να πάρει χρόνο συμμετοχής για να θεωρείται Κύπριος στο πρωτάθλημα.

Αυτά θα είναι στις 5 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο το Μαυροβούνιο και στις 8 του μήνα με το Αζερμπαϊτζάν. Οι κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού θα είναι περίπου στις αρχές ή μέσα Αυγούστου και εκεί θα ξέρουμε εάν θα μπορεί ο Σακέτι να αλλάξει κατάλογο.

Εάν συμβεί αυτό, τότε ο Απόλλωνας θα κινηθεί να φέρει ακόμη ένα παίκτη, πιθανόν που να αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, αλλά αυτό δεν είναι ξεκάθαρο και είναι ανάλογα με τις ανάγκες που θα έχει η ομάδα.

Για την ώρα, οι «κυανόλευκοι» θέλουν να φέρουν ένα επιθετικό και ένα επιτελικό μέσο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ