ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:05
26°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απόλλωνας

Απόλλων: Οι «δεμένοι» και οι εκκρεμότητες…

Newsroom 24sports

Πως διαμορφώνεται το ρόστερ των «κυανόλευκων» ενόψει και του καλοκαιριού

Έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι η επόμενη σεζόν θα είναι πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες, καθώς η κατάσταση με την πανδημία θα πλήξει οικονομικά τις ομάδες μας, που είναι αναγκασμένες να μειώσουν τους προϋπολογισμούς.

Ο Απόλλωνας δεν αποτελεί εξαίρεση και είναι δεδομένη η μείωση του προϋπολογισμού, έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί. Αυτό θα γίνει μέσω αναπροσαρμογής συμβολαίων, ενώ δεν θα δούμε μεγάλα ποσά στους νέους παίκτες που θα έρθουν, οι οποίοι δεν θα είναι πολλοί.

Αυτή την στιγμή οι «κυανόλευκοι» έχουν αρκετά συμβόλαια που τρέχουν για τουλάχιστον και τη νέα σεζόν, αλλά όπως είπαμε θα υπάρχει αναπροσαρμογή λόγο της κατάστασης.

Ας δούμε τα πράγματα πιο αναλυτικά. Στο τέρμα είναι ο Ζοέλ Μολ, που έχει συμβόλαιο και δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης. Εκεί είναι και ο Δημητρίου, αλλά και ο Βολοντίνεν, με τον Φιλανδό εκτός απροόπτου να αποχωρεί.

Στην άμυνα, έχουν συμβόλαιο και σίγουρα παραμένουν οι Γιούστε, Ενσούε, Σάλαϊ και Αγκίρε. Συμβόλαιο έχει ο Σελίμβοβιτς, αλλά επειδή θα είναι α’ καταλόγου τη νέα σεζόν δεν είναι ξεκάθαρο.

Σε άλλη κατηγορία είναι ο Ρομπέρζ, που έχει συμβόλαιο, αλλά δεν ξέρουμε τι θα συμβεί στο μέλλον. Με τα σημερινά δεδομένα, θα ψάξουν και πάλι να του βρουν ομάδα. Από την άλλη, τελειώνει το συμβόλαιο του Μπενσάτ και θα αποχωρήσει, χωρίς να παίξει επίσημο παιχνίδι.

Για την άμυνα η μεγάλη εκκρεμότητα είναι ο Ζοάο Πέδρο, του οποίου λήγει το συμβόλαιο και υπάρχει επιθυμία και από τις δύο πλευρές για να συνεχιστεί. Το θέμα θα μπορούσε να έκλεινε, αλλά η κατάσταση με την πανδημία δεν το επέτρεψε.

Στην μεσαία γραμμή, συμβόλαια έχουν οι Σακέτι, Μάρκοβιτς, Ματέι και ο Ντένιτς είναι δανεικός μέχρι τον χειμώνα, με δικαίωμα αγοράς (περίπου 100 χιλιάδες ευρώ). Του Περέιρα λήγει και μάλλον δεν θα συνεχίσει, διότι μπορεί να ξεκίνησε πολύ καλά πέρσι, αλλά δεν είχε συνέχεια.

Κλείνουμε γενικά με τους επιθετικούς, σε αυτή την κατηγορία βάζουμε και τους ακραίους. Συμβόλαιο για τη νέα σεζόν έχουν οι Μπένσοπ, Γιαννιώτας, Γκακπέ και Ροσκόμφ, αλλά ο Αργεντινός δύσκολα θα μείνει στο ρόστερ καθώς θα παίρνει θέση στον α’ κατάλογο.

Το συμβόλαιο του Φώτη Παπουλή, λήγει αλλά από την στιγμή που αποφάσισε ότι θέλει να συνεχίσει είναι τυπικό το θέμα, καθώς στον Απόλλωνα εκτιμούν την προσφορά του. Διαφορετική κατηγορία είναι ο Σαρδινέρο, του οποίου λήγει το συμβόλαιο και πιθανόν να ανανεωθεί, εάν εξασφαλίσει το Κυπριακό διαβατήριο, καθώς δεν θα πιάνει θέση ξένου.

Αυτά είναι τα δεδομένα και όπως αντιλαμβάνεστε δεν υπάρχουν πολλές θέσεις κενές στο ρόστερ και γι’ αυτό μιλήσαμε για λίγες και καλές, διότι αυτό χρειάζεται ο Απόλλωνας, αφού έχει τον κορμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ