ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 12:55
31°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απόλλωνας

Απόλλων: Οι προτεραιότητες του καλοκαιριού

Newsroom 24sports

Είναι γεγονός ότι θα γίνουν αρκετές αλλαγές στους «κυανόλευκους» το καλοκαίρι, γιατί η ομάδα χρειάζεται αναδόμηση

Πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν και ο προγραμματισμός στον Απόλλωνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς οι «κυανόλευκοι» θέλουν να έρθουν γρήγορα οι νέες προσθήκες, έτσι ώστε να ακολουθήσουν την προετοιμασία της ομάδας.

Αυτός είναι ο στόχος και θα προσπαθήσουν να τον υλοποιήσουν στον βαθμό που θα το επιτρέψουν οι συνθήκες. Διότι, σε μία μεταγραφική περίοδο τα πράγματα δεν πηγαίνουν πάντα όπως τα σχεδιάζεις, καθώς όταν υπάρχει η αγορά και η ζήτηση, μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα ανά πάσα στιγμή.

Είναι γεγονός ότι στον Απόλλωνα θα γίνει αρκετές αλλαγές το καλοκαίρι που μας έρχεται, καθώς η ομάδα θέλει αρκετό… φρεσκάρισμα. Βέβαια, έχουν τεθεί κάποιες προτεραιότητες για τους παίκτες που θα έρθουν και στις θέσεις που θα αγωνίζονται.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενα μας ρεπορτάζ, οι πιο μεγάλες ανάγκες είναι μεσοεπιθετικά, καθώς ο Απόλλωνας είναι φανερό ότι έχει χάσει από την ποιότητα του.

Αυτή την στιγμή, τα δεδομένα λένε ότι θα έρθουν δύο εξτρέμ και ένας επιθετικός κορυφής, ο οποίος θα προορίζεται για να καλύψει το κενό που άφησε η φυγή του Μαγκίτσα. Από ‘κει και πέρα, επιστρέφει ο Γιάννης Πίττας και ο Ματία Σπόλιαριτς, που θα είναι ακόμα δύο επιλογές για το μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Είναι και η περίπτωση του Πολίτσι, αλλά αυτός θα αξιολογηθεί το καλοκαίρι στην προετοιμασία, κατά πόσο θα μείνει στην ομάδα. Το μεταγραφικό πλάνο λέει την προσθήκη και ενός παίκτη για τον άξονα, που θα έχει τα χαρακτηριστικά του Σακέτι.

Αναφορικά με την άμυνα, στα στόπερ δεν υπάρχει ανάγκη για να έρθει κάποιος νέος παίκτης, καθώς επιστρέφει και ο Καρώ. Παραμένουν Ρομπέρζ και Γιούστε, καθώς επίσης οι Σελίμοβιτς, Ντίλαν, που είναι β’ καταλόγου.

Ερωτηματικό είναι η περίπτωση του Μίλαν Κερμπρ, που έχει συμβόλαιο και καθορίζει τις εξελίξεις για τον αριστερό μπακ. Ενώ, υπάρχει η σκέψη να έρθει ένας παίκτης που θα δίνει ανάσες στον Ζοάο Πέδρο, που το πιθανότερο να είναι β’ καταλόγου.

Στο κεφάλαιο τερματοφύλακας. Το δεδομένο είναι ένα αυτή την στιγμή, ότι το καλοκαίρι θα έρθει σίγουρα κάποιος νέος τερματοφύλακας, είτε για να κάνει δίδυμο με τον Βάλε, είτε για να αλλάξει τον Πορτογάλο. Το πρώτο σενάριο συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες αυτή την στιγμή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ