ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
Απόλλωνας

Απόλλων: Όλα δείχνουν αντί-Μολ

Newsroom 24sports

Το σενάριο αυτό συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες

Τρέχουν να προλάβουν στον Απόλλωνα, λίγες ώρες πριν από την λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Ο τραυματισμός του Ζόελ Μολ έφερε μεγάλο προβληματισμό στην επιτροπή προγραμματισμού, καθώς δεν ξέρουν ακόμα πότε θα επιστρέψει στα γήπεδα ο Ελβετός τερματοφύλακας.

Αν ήξεραν πότε θα επιστρέψει, τότε θα ήταν εύκολη και η απόφαση. Σήμερα το πρωί είναι προγραμματισμό χειρουργείο για τον Ελβετό τερματοφύλακα και μετά την επέμβαση θα ξέρουν πόσο χρόνο θα μείνει εκτός γηπέδων.

Θα είναι μεγάλο ρίσκο να μην φέρουν κάποιον άλλο τερματοφύλακα

Όπως και να ‘χει, οι «κυανόλευκοι» από την πρώτη στιγμή άρχισαν να δέχονται προτάσεις για τερματοφύλακες, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή.

Το σενάριο να έρθει νέος τερματοφύλακας είναι ανοικτό, αλλά όχι και δεδομένο αυτή την στιγμή. Είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες, με τις περισσότερες πιθανότητες να συντείνουν ότι θα φέρουν νέο τερματοφύλακα.

Επικρατεί η άποψη ότι ακόμα και αν επιστρέψει σε περίπου ένα μήνα, δεν θα ξέρουν σε ποια κατάσταση θα βρίσκεται, καθώς το κτύπημα που δέχτηκε ήταν πολύ δυνατό και επηρέασε όλα τα μέρη του προσώπου του.

Γι’ αυτό, υποστηρίζουν ότι θα είναι μεγάλο ρίσκο να μην φέρουν κάποιον άλλο τερματοφύλακα. Ενώ, με την προσθήκη νέου τερματοφύλακα, θα δώσουν και χρόνο στον Μολ να αποθεραπευτεί εντελώς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ