ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
Απόλλωνας

Απόλλων: Όλα σταμάτησαν στον Παπουλή

Newsroom 24sports

Οι «κυανόλευκοι» θεωρούν ότι δεν βρίσκεται σε ισχύ καμία συμφωνία μεταξύ των big-6

Τις τελευταίες ημέρες έχουν επανέρθει στην επικαιρότητα οι συμφωνίες που έκαναν οι έξι μεγάλες ομάδες του Κυπριακού ποδοσφαίρου, με αφορμή τις αποζημιώσεις που ζητούν ΑΕΛ-ΑΕΚ από τους Ευρωπαίους.

Στον Απόλλωνα δεν είναι διατεθειμένοι να αποζημιώσουν καμία ομάδα

Θυμίζουμε ότι οι μεγάλες ομάδες, πλην της Ανόρθωσης, η οποία διαχώρισε την θέση της, είχαν συζητήσει το ενδεχόμενο όπως Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας αποζημιώσουν τις ΑΕΛ-ΑΕΚ για την συμμετοχή τους στην Ευρώπη με ένα ποσοστό από τα κέρδη που θα έχουν. Ωστόσο, στον Απόλλωνα μας τόνισαν ότι δεν υπήρχε ποτέ δέσμευση από τον πρόεδρο, Νίκο Κίρζη να αποζημιώσει καμία ομάδα.

Εκτός από αυτή την συμφωνία, το Big 6 είχαν συμφωνήσει να μην ενοχλήσει κανένας παίκτη άλλης ομάδας, όταν αυτό βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του.

Στον Απόλλωνα θεωρούσαν από την πρώτη στιγμή που έγινε η μετακίνηση του Παπουλή στην Ομόνοια, ότι δεν ισχύει καμία από τις συμφωνίες που έκαναν μεταξύ τους οι ομάδες, αφού δεν τηρήθηκε αυτή.

Πέραν τούτου, το Big 6 είχαν συμφωνήσει ότι δεν δέχονταν την αύξηση των ομάδων, κάτι που πέραν την Ανόρθωση και του Απόλλωνα, οι άλλες ομάδες είχαν ψηφήσει υπέρ της αύξησης.

Αυτή είναι η επίσημη θέση των «κυανόλευκων» που μας μεταφέρθηκε από την αρχή και όταν εξέφραζαν τα παράπονα τους όταν έγινε η μεταγραφή του πρώην αρχηγού τους στους «πράσινους».

Γιατί πολύ απλά θεωρούν ότι όταν γίνονται συμφωνίες θα πρέπει να τηρούνται όλες και όχι επιλεκτικά. Συνεπώς, στον Απόλλωνα δεν είναι διατεθειμένοι να αποζημιώσουν καμία ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ