ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 13:02
31°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απόλλωνας

Απόλλων: Περί συμβολαίων ο λόγος

Newsroom 24sports

Τα δεδομένα με τους πέντε παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους

Η κατάσταση που περνούμε όλοι μας είναι πρωτόγνωρη και δύσκολη. Η πανδημία έχει αλλάξει τον τρόπο ζωής, αλλά και την καθημερινότητα μας. Ωστόσο, θα πρέπει να συμβιβαστούμε με τα δεδομένα, μέχρι να περάσει όλο αυτό το κακό.

Το ίδιο ισχύει και για τον Απόλλωνα, ο οποίος μπορεί να βρίσκεται σε… καραντίνα, αλλά όπως τονίζουν οι αρμόδιοι εξετάζουν κάποια πράγματα για το μέλλον.

Το καλοκαίρι λήγουν τα συμβόλαια πέντε ποδοσφαιριστών. Φώτη Παπουλή, Ζοάο Πέδρο, Γιώργου Βασιλείου, Αντριάν Σαρδινέρο και Φακούντο Περέιρα

Σίγουρα, τα δεδομένα θα είναι πολύ διαφορετικά, κυρίως στο οικονομικό κομμάτι, αλλά αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες, ανά το παγκόσμιο, καθώς η κρίση θα κτυπήσει και το ποδόσφαιρο.

Στο κομμάτι του προγραμματισμού έχουν συζητηθεί πολλά πράγματα, ωστόσο αυτή την στιγμή δεν μπορεί να υλοποιηθεί τίποτα λόγω της κατάστασης.

Έχουν στα υπόψη τους αρκετούς παίκτες, αλλά περισσότερες εξελίξεις θα υπάρξουν αργότερα όταν και εφόσον θα διαφοροποιηθεί το παζάρι.

Στο θέμα των συμβολαίων που λήγουν, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και απλά οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν όταν και εφόσον τελειώσει η καραντίνα.

Το καλοκαίρι λήγουν τα συμβόλαια πέντε ποδοσφαιριστών. Φώτη Παπουλή, Ζοάο Πέδρο, Γιώργου Βασιλείου, Αντριάν Σαρδινέρο και Φακούντο Περέιρα.

Το θέμα με τον Ελλαδίτη είναι καθαρά στον ίδιο και αν αποφάσιζε να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο. Από την στιγμή που θέλει να συνεχίσει να παίζει, ο Απόλλωνας τον θέλει, ο ίδιος θέλει, άρα δεν θα υπάρχει κανένα θέμα.

Για τον Ελλαδίτη υπάρχει και η σημαντική λεπτομέρεια, ότι του χρόνου δεν θα παίρνει θέση στον α’ κατάλογο, καθώς είναι κάτοχος Κυπριακού διαβατηρίου.

Με τον Πέδρο υπάρχει αλληλοεκτίμηση, γιατί είναι ένας παίκτης που πρόσφερε πολλά και έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει ακόμα. Ο ίδιος τόνισε πολλές φορές ότι θέλει να μείνει, ο Απόλλωνας θέλει, άρα το θέμα θα πάρει τον δρόμο του, όπως είχε αποφασιστεί πριν την πανδημία και εκτός απροόπτου θα συνεχίσει στην ομάδα.

Με τον Γιώργο Βασιλείου ισχύει σε γενικές γραμμές, όπως με τον Φώτη. Τον Ιούνη θα γίνει 36 και η προσφορά του στην ομάδα είναι τεράστια και το θέμα δεν το βλέπεις μόνο λογιστικά, αλλά και συναισθηματικά.

Για τον Αντριάν Σαρδινέρο υπάρχουν θετικές ενδείξεις για παραμονή, από την στιγμή που θα πάρει Κυπριακό διαβατήριο και δεν θα πιάνει θέση ξένου στον α’ κατάλογο.

Για τον Φακούντο Περέιρα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Έχει μεγάλο συμβόλαιο και δεν πρόσφερε, όσα αμείβεται και θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ