ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
Απόλλωνας

Απολλων: Πολλά τα λεφτά για Μπέλετς...

Newsroom 24sports

Η περσινή συμφωνία Σαμπντόρια - ΑΠΟΕΛ

Απ’ τη στιγμή που ο Ζοέλ Μολ τραυματίστηκε σοβαρά στον Απόλλωνα έχουν αποφασίσει πως θα κινηθούν για την απόκτηση τερματοφύλακα. Μια απ’ τις σοβαρές υποψηφιότητες ήταν και αυτή του Βιντ Μπέλετς, ο οποίος ανήκει στην Σαμπντόρια και την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ.

Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζεται ο Σλοβένος, ενώ για πολλούς ήταν πέρυσι ο καλύτερος τερματοφύλακας στο πρωτάθλημα μας, και έτσι μια αν ο Απόλλωνας καταφέρει να τον εντάξει στο δυναμικό, έχει μια σίγουρη, έμπειρη και πέρα για πέρα ποιοτική λύση.

Δεν περνά όμως μόνο απ’ το χέρι του Απόλλωνα η μεταγραφή αυτή. Ο παίκτης ανήκει στην Σαμπντόρια και για να τον πάρει έστω δανεικό η ομάδα της Λεμεσού πρέπει να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη, και ίσως αυτό να μην είναι αρκετό.

Την περσινή σεζόν η συμφωνία με το ΑΠΟΕΛ προνοούσε πως οι «Γαλαζοκίτρινοι» θα έδιναν στο παίκτη περί των 200 χιλιάδων και τα υπόλοιπα η Ιταλική ομάδα. Μετά όμως την επιστροφή στην Σαμπντόρια έγινε ξεκάθαρο απ’ τους Ιταλούς πως αν το ΑΠΟΕΛ επιθυμούσε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή τον παραχωρούσε δωρεάν αλλά το συμβόλαιο όλο θα επιβάρυνε τους «Γαλαζοκίτρινους». Γι’ αυτό λοιπόν το ΑΠΟΕΛ στράφηκε αλλού.

Πρακτικά δεν μπορεί να άλλαξαν πολύ τα δεδομένα της Σαμπντόρια και ως εκ τούτου το 200αρι που έδινε το ΑΠΟΕΛ δεν είναι στο τραπέζι για τον Απόλλωνα. Θα πρέπει να αυξήσει πολύ την προσφορά του, ενώ ο Μπέλετς με τη σειρά έχει ξεκαθαρίσει πως όντως θέλει όλο το ποσό που προνοεί το συμβόλαιο του γι’ αυτή τη σεζόν. Έτσι αν δεν παρουσιαστούν αλλαγμένες οι απαιτήσεις των Ιταλών σε σχέση με πριν από 2 μήνες περίπου, μια συμφωνία Απόλλων - Μπέλετς - Σαμπντόρια δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ