ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:04
27°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απόλλωνας

Απόλλων: Πως θα κινηθεί το καλοκαίρι

Newsroom 24sports

Η περισσότερη ενίσχυση αναμένεται να γίνει στην μεσοεπιθετική γραμμή

Πλησιάζουμε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου και όπως είναι λογικό σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν αρχίσει να βλέπουν περισσότερο τα θέματα του προγραμματισμού. Στον Απόλλωνα, όπως έχουν τονίσει αρκετές φορές τα θέματα αυτά δεν σταματούν ποτέ και ανάλογα με την περίπτωση πράττουν αναλόγως.

Σε πρώτο πλάνο η ενίσχυση της επίθεσης

Ήδη, έχουν προχωρήσει σε αρκετές ανανεώσεις και με εξαίρεση τον Αντρέ Σκέμπρι, όλοι οι ξένοι που βρίσκονται αυτή την στιγμή στο ρόστερ έχουν συμβόλαιο και για τη νέα περίοδο. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα μείνουν όλοι και τη νέα περίοδο στην ομάδα.

Ας δούμε όμως κάποια δεδομένα και σε ποιες θέσεις αναμένεται να ενισχυθεί ο Απόλλωνας το καλοκαίρι, με βάση την λογική. Ο Μπρούνο Βάλε έχει συμβόλαιο και για τη νέα περίοδο, αλλά θα τεθεί ξανά το ερώτημα για να γίνει προσθήκη κι άλλου τερματοφύλακα. Αυτό φαντάζει δεδομένο αυτή την στιγμή.

Για τις θέσεις της άμυνας, υπάρχουν οι Ρομπέρζ, Γιούστε, Σελίμοβιτς και Ντιλάν, ενώ επιστρέφει και ο Καρώ. Λογικά, δεν θα γίνει πρόσθεση, καθώς μπορεί να παίξει και ο Χάμπος εκεί. Για τα άκρα της άμυνας το ερωτηματικό είναι ο Κερμπρ και σε ποια κατάσταση θα επιστρέψει.

Για τον άξονα υπάρχουν αυτή την στιγμή οι σίγουροι, Χάμπος, Σακέτι και Μάρκοβιτς, ενώ επιστρέφει και ο Ματία Σπόλιαριτς. Ερωτηματικό ο Μπρου. Συνεπώς, η λογική λέει ότι η μεγαλύτερη ενίσχυση θα γίνει μεσοεπιθετικά και ήδη ακούστηκε το όνομα του Νίκου Καλτσά.

Για τα άκρα υπάρχουν οι Παπουλής, Σαρδινέρο και υπό περιστάσεις ο Περέιρα, ενώ επιστρέφει και ο Πίττας. Ερωτηματικά είναι ο Σκέμπρι και ο Καραγιόλ. Για την επίθεση, είναι ο Ζελάγια, αλλά και ο Φουαπάλα. Βέβαια, εδώ ο Απόλλωνας θα κληθεί να βρει τον αντικαταστάτη του Μάγκλιτσα.

Άρα, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν, αλλά είναι φανερό ότι ο Απόλλωνας θα πρέπει να φέρει παίκτες που θα κάνουν την διαφορά μεσοεπιθετικά για να μπορεί να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ