ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:08
26°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απόλλωνας

Απόλλων: Τα κενά και οι εκκρεμότητες…

Newsroom 24sports

Η ανάλυση του ρόστερ

Η έναρξη της προετοιμασίας πλησιάζει και στον Απόλλωνα έχουν σε μεγάλο βαθμό συμπληρωμένο το ρόστερ για τη νέα περίοδο και απομένουν οι τελευταίες κινήσεις, που τις περισσότερες φορές είναι οι πιο σημαντικές.

Στην προκειμένη για τον Απόλλωνα είναι πολύ σημαντικές και θα κρίνουν πολλά για την δυναμική που θα αποκτήσει η ομάδα. Διότι οι τελευταίες προσθήκες θα πρέπει να ανεβάσουν την ποιότητα, για να αλλάξει εντελώς η ομάδα επιθετικά.

Ας δούμε όμως πως έχει διαμορφωθεί το ρόστερ αυτή την στιγμή. Τερματοφύλακες είναι ο Μολ, με τους Δημητρίου και Παπαστυλιανού. Στο κέντρο της άμυνας είναι ο Ρομπέρζ, ο Γιούστε, ο Σάλαϊ, ο Σελίμοβιτς και μπορούν να δώσουν λύσεις οι Χάμπος, Ενσούε και Σπόλιαριτς.

Στο δεξί άκρο της άμυνας, βρίσκεται ο Ζοάο Πέδρο, ο Ενσούε, που περιμένουμε να δούμε την κατάληξη της υπόθεσης του και ο Φιλιώτης. Στα αριστερά είναι ο Αγκίρε, ο Βασιλείου, μπορεί να παίξει ο Φιλιώτης, αλλά και ο Σάλαϊ αν χρειαστεί.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής είναι οι δύο Σέρβοι, Ντένιτς, Μάρκοβιτς, ο Χάμπος, ο Σακέτι και ο Σπόλιαριτς, για τις θέσεις των ανασταλτικών μέσων. Σε ρόλο επιτελικού μέσου ο Ματέι, ενώ σαν κρυφός κυνηγός μπορεί να παίξει ο Ντιγκινί.

Για τα άκρα της επίθεσης είναι ο Γιαννιώτας, ο Ντιγκινί, ο Πίττας, ενώ για αριστερά μπορεί να δώσει λύσεις και ο Ματέι. Για την επίθεση, αποκτήθηκε ο Νταμπό, είναι ο Μπένσοπ, ενώ καλά την θέση μπορεί να παίξει και ο Ντιγκινί.

Μάλιστα, όσοι τον είδα στον Άρη, έχουν να λένε ότι το καλό του διάστημα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης το έκανε σε εκείνη την θέση. Συνεπώς, όπως μπορείτε να αντιληφθείτε, τα κενά είναι μεσοεπιθετικά.

Ο Απόλλωνας χρειάζεται ένα ποιοτικό επιτελικό μέσο, δεκάρι που λέμε και ακόμα δύο εξτρέμ για να είναι γεμάτος μεσοεπιθετικά. Και ένα αριστερό μπακ, ποιο καλό ανασταλτικά θα τον ήθελε, αλλά είναι και θέμα θέσεων. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν κενές θέσεις ελεύθερες στον α’ κατάλογο, ωστόσο εκκρεμεί η υπόθεση Ενσούε, ενώ ο Σελίμοβιτς δύσκολα θα μείνει στην ομάδα.

Είναι φανερό όμως ότι θα έρθουν κάποιοι παίκτες του β’ καταλόγου, για να μπορεί να στελεχωθεί καλά η ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ