ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:08
26°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απόλλωνας

Απόλλων: Θέλουν κι άλλα ψώνια από Ελλάδα

Newsroom 24sports

Ντιγκινί, πιθανόν Λάρσον και ίσως δούμε κι άλλο

Μετά την διαφαινόμενη συμφωνία με τον Λάρσον, δεν αποκλείεται να φέρουν κι άλλο από την Ελληνική αγορά. Θυμίζουμε ότι αποκτήθηκε και ο Ντιγκινί, γεγονός που δείχνει ξεκάθαρα ότι στον Απόλλωνα πηγαίνουν στις σίγουρες λύσεις, έτσι ώστε να μειωθεί το ρίσκο.

Η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί και αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να προσαρμοστούν γρήγορα στις συνθήκες του πρωταθλήματος μας. Το μόνο πρόβλημα είναι το γεγονός ότι υπάρχει αγωνιστική δράση, κάτι που θα καθυστερήσει την άφιξη τους στην Κύπρο.

Για παράδειγμα καλή ώρα τώρα ο Ντιγκινί που έχει υπογραμμένο συμβόλαιο και θεωρείται τελειωμένη υπόθεση, όλα θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις του Άρη.

Πλέον η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχει να κυνηγήσει κάτι, αφού έχει εξασφαλισμένο το εισιτήριο για την Ευρώπη

Ο αποκλεισμός από το κύπελλο, σίγουρα θα διαφοροποιήσει θετικά τα δεδομένα, καθώς πλέον η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχει να κυνηγήσει κάτι, αφού έχει εξασφαλισμένο το εισιτήριο για την Ευρώπη.

Άρα, ποιος ο λόγος να κρατά κάποιους παίκτες και να τους πληρώσει περισσότερο, αφού δεν θα τους έχει τη νέα περίοδο. Το ίδιο ισχύει και με τον Λάρσον, εάν και εφόσον ολοκληρωθεί συμφωνία, καθώς ο Σουηδός δείχνει θετικός για να φορέσει την «κυανόλευκη» φανέλα.

Από ‘κει και πέρα, ενδεχομένως ο Απόλλωνας θα ψωνίσει κι άλλο παίκτη από Ελλάδα, καθώς υπάρχουν στα υπόψη κάποιοι αξιόλογοι παίκτες, που πιστεύουν ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.

Μετά την παραμονή του Μπένσοπ, έκλεισε το κεφάλαιο της επίθεσης, με τους «κυανόλευκους» να έχουν προτεραιότητα πλέον την απόκτηση ενός επιτελικού μέσου και ενός εξτρέμ, για να γεμίσει περισσότερο η ομάδα.

Πάντως, έχουν στα υπόψη 2-3 παίκτες για τη μεσαία γραμμή, αλλά περιμένουν να ξεκαθαρίσει η υπόθεση με τον Ενσούε και μετά να κάνουν την κίνηση.

Για να δούμε εάν θα συνεχιστούν τα ψώνια από την Ελλάδα και με τρίτο παίκτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ