ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:09
18°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απόλλωνας

Απόλλων: Τι περιμένει από τον Γκακπέ...

Newsroom 24sports

Οι «κυανόλευκοι» είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τογκολέζου (γεννημένου στην Γαλλία) ακραίου επιθετικού

Ο προγραμματισμός στον Απόλλωνα μπορεί να μην φέρνει το αποτέλεσμα που περιμέναν όλοι στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο, από την άποψη της άμεσης ενίσχυσης, ωστόσο το ζητούμενο είναι οι παίκτες που θα έρθουν να βοηθήσουν την ομάδα.

Έχει αρκετές «παραστάσεις» στην καριέρα του

Αυτό είναι πάντα το σκεπτικό, αλλά δεν έρχονται πάντα τα πράγματα όπως τα περιμένεις. Ο Απόλλωνας λοιπόν, μετά τους Μολ, Μπεσάτ, Αγκίρε και του Βολοτίνεν, ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την Πέμπτη του μεταγραφή.

Πρόκειται για τον Γάλλο (με ρίζες από το Τόγκο) ακραίο επιθετικό, Σέρζ Γκακπέ. Με τον 32χρονο άσο υπάρχει συμφωνία και απομένει η συγκατάθεση της ομάδας του, Σερκλ Μπριζ για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση.

Είναι παίκτης που έχει παίξει σε όλες τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Γαλλίας, ενώ έχει 45 συμμετοχές με το Τόγκο. Μεγάλωσε και έμαθε ποδόσφαιρο στην Γαλλία, ενώ έχει παίξει σε μεγάλα πρωταθλήματα (Γαλλία, Ιταλία), αλλά και στο Βέλγιο.

Έχει δηλαδή αρκετές «παραστάσεις» στην καριέρα του. Το ζητούμενο είναι να μπορέσει να δώσει τα στοιχεία που τον συνοδεύουν στον Απόλλωνα. Κυρίως την ταχύτητα και την έκρηξη στα άκρα, που έχει μεγάλη ανάγκη ο Απόλλωνας.

«Φωνάζει» εδώ και καιρό ότι η ομάδα ήθελε παίκτες στα άκρα, που να ξέρουν μπάλα, να μπορούν να παίξουν το «ένα εναντίον ενός» και να δημιουργούν. Ο Γκακπέ έχει αυτά τα στοιχεία, αλλά το σημαντικό είναι να καταφέρει να τα βγάλει και στο γήπεδο.

Διότι εκεί είναι το κλειδί για να μπορέσει ο Απόλλωνας να βελτιωθεί τη νέα περίοδο. Να αλλάξει πράγματα στην επίθεση και κυρίως στα άκρα.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ