ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 13:04
31°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απόλλωνας

Απόλλων: Τι ψάχνει τώρα…

Newsroom 24sports

Μετά την αρνητική εξέλιξη με τον Λάρσον

Την επόμενη μέρα μετά την αρνητική εξέλιξη με τον Ντάνιελ Λάρσον εξετάζουν στον Απόλλωνα. Η αλήθεια είναι ότι είχαν κάποιες επιλογές στο τραπέζι, αλλά επειδή αποφάσισαν να προχωρήσουν με τον Σουηδό, τις άφησαν στην άκρη.

Κάποιοι από αυτούς έχουν βρει ομάδα, αλλά και κάποιοι άλλοι όχι. Ενώ, άρχισαν να δέχονται και νέες προτάσεις, κάτι πολύ λογικό, από την στιγμή που δεν προχώρησε του Λάρσον, όπως ενημερώσαμε στο χθεσινό μας ρεπορτάζ. (δες εδώ)

Το θέμα τώρα είναι τι ψάχνει ο Σωφρόνης, διότι ο Σουηδός είχε το χάρισμα να παίζει σε όλες τις θέσεις μεσοεπιθετικά. Βέβαια, ο Κύπριος τεχνικός τον προόριζε για τον ρόλο του επιτελικού, πίσω από τον επιθετικό κορυφής.

Αν βρει ένα τέτοιο παίκτη θα είναι το ιδανικό, καθώς θα του δώσει μεγαλύτερη ευελιξία κινήσεων, αφού θα μπορεί να τον αλλάζει θέσεις, όπως θα κάνει και με τον Ντιγκινί.

Η προτεραιότητα όμως είναι να έρθει ένας μεσοεπιθετικός, ο οποίος να μπορεί να οργανώσει την ομάδα, αλλά και να έχει την ευχέρεια του σκοραρίσματος.

Βασικά, θέλει ένα παίκτη που να μπορεί να κάνει αυτά που έκανε ο Παπουλής. Που κουβαλούσε την μπάλα και έβαζε και γκολ. Δύσκολο, αλλά αφού βρήκε τον Λάρσον, γιατί να μην βρει κάποιον άλλον. Ίδωμεν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ