ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 23:46
21°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απόλλωνας

Απόλλων: Του Ρομπέρζ το ανάγνωσμα

Newsroom 24sports

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα παραστεί αύριο στο Κολόσσι

Αύριο θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση του Απόλλωνα στο Κολόσσι, με την οποία ξεκινά η προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γάλλος εμμένει στην απόφαση του να αποχωρήσει

Οι «κυανόλευκοι» της Λεμεσού θα αναχωρήσουν για την Αυστρία την ερχόμενη Παρασκευή, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Απόλλωνας θα δώσει πέντε φιλικά παιχνίδια κατά την παρουσία του στην Αυστρία.

Η μεγάλη εκκρεμότητα που βρίσκεται στον αέρα είναι αυτή του Βαλεντίν Ρομπέρζ. Ο Γάλλος έχει πάρει κανονικά κλήση για την πρώτη προπόνηση της ομάδας όμως οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα παραστεί αύριο στο Κολόσσι.

Ο Ρομπέρζ δείχνει ανένδοτος και εμμένει στην απόφαση του να αποχωρήσει όμως στη μέση υπάρχει το συμβόλαιο του που βρίσκεται σε ισχύ. Είναι ένα θέμα το οποίο χρήζει προσεκτικού χειρισμού από τους «κυανόλευκους», οι οποίοι τηρούν κατά γράμμα τις συμβατικές υποχρεώσεις που έχουν με τον Γάλλο αμυντικό.

Οι ιθύνοντες του Απόλλωνα είναι αποφασισμένοι να διαφυλάξουν τα συμφέροντα της ομάδας τους και θα κινηθούν αναλόγως με την κατάληξη που θα έχει το θέμα του Γάλλου αμυντικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ