ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 12:12
26°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απόλλωνας

Απόλλων: Τριετές στον Μολ, δικός του και ο Μπεσάτ

Newsroom 24sports

Άλλες δυο κινήσεις για την ομάδα της Λεμεσού

Ο Ζόελ Μολ είναι και επίσημα το νέο Νο1 του Απόλλωνα, με τη συμφωνία μαζί του να είναι τριετούς διάρκειας. Ο Μολ ήταν και πέρσι στο νησί μας με το ρόλο βασικού στην ομάδα της Πάφου.

Αναλυτικά:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ελβετό τερματοφύλακα Ζόελ Μολ (05-04-1991), μέχρι τον Μάιο του 2022».

Δικός του και ο Μπεσάτ

Μια κίνηση που είχε συμφωνηθεί εδώ και καιρό ανακοίνωσε ο Απόλλων, με τον Βίνσεντ Μπεσάτ να παίζει και σε δεύτερη ομάδα στην Κύπρο μετά την Ανόρθωση.

Ο Γάλλος αριστερός μπακ, που μπορεί να καλύψει όλη την πλευρά, ήρθε στο νησί μας στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου αλλά επέλεξαν να μην ενεργοποιήσουν το δικαίωμα ανανέωσης του συμβολαίου του.

Στον Απόλλωνα αξιολόγησαν θετικά την περίπτωση και ως εκ τούτου του πρόσφεραν διετές συμβόλαιο το οποίο και αποδέχθηκε. Σημειώνεται πως είναι 33 στα 34 και η έλευσή του στην Ανόρθωση ήταν η πρώτη του φορά που άφηνε τη Γαλλία για να παίξει ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση:

Αναλυτικά:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γάλλο ακραίο αμυντικό Βίνσεντ Μπεσάτ (08-11-1985), μέχρι τον Μάιο 2021

Ο Απόλλωνας Λεμεσού εύχεται στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία αγωνιζόμενος με την κυανόλευκη φανέλα».

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ