ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:08
25°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απόλλωνας

Απόλλων: Χωρίς περιθώριο λάθους

Newsroom 24sports

Οι «κυανόλευκοι» παίζουν τη ζωή τους κορόνα-γράμματα σε ότι αφορά την υπόθεση του τίτλου

Όσο υπάρχουν ελπίδες τίτλου, ο Απόλλωνας θα τις κυνηγά. Το οφείλει στον εαυτό του αν και η χρονιά προς το τέλος δεν φαίνεται να κυλά ιδανικά. Τα αγωνιστικά προβλήματα είναι τόσα πολλά που έχουν καταβάλει τόσο από δυνάμεις, όσο και ψυχολογικά την ομάδα και αυτό είναι κάτι που δεν κρύβεται.

Βάσει εικόνας για να είμαστε ρεαλιστές, οι πιθανότητες να πάρει τον τίτλο είναι μηδαμινές και κάθε αγωνιστική εξανεμίζονται, ωστόσο όσο είναι μαθηματικά μέσα στο παιχνίδι διατηρεί τις όποιες ελπίδες. Σήμερα γιορτάζει 65 χρόνια ιστορίας και οι ποδοσφαιριστές έρχονται στη Λευκωσία για να τιμήσουν την φανέλα.

Με ενδεχόμενη νίκη ο Απόλλωνας παραμένει ζωντανός στο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Σε οποιοδήποτε άλλο σενάριο τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά δύσκολα. Ο ΑΠΟΕΛ είναι στο συν επτά και καραδοκεί να εκμεταλλευτεί νέα απώλεια της ομάδας του Σωφρόνη Αυγουστή.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα, ο Απόλλωνας δεν υπολογίζει στους Φώτη Παπουλή, Μίλαν Κερμπρ, Χάμπο Κυριάκου, Βαλεντίν Ρομπέρζ και Φακούντο Περέιρα. Στα ευχάριστα, είναι η επιστροφή των Καραγιόλ και Μάριου Στυλιανού σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό και που ίσως χρειαστεί να βοηθήσουν την ομάδα.

Πιθανή ενδεκάδα

Οι επιλογές δεν είναι πολλές και έτσι ο Σωφρόνης Αυγουστή θα έχει κάτω από τα δοκάρια του τον Μπρούνο Βάλε. Στην άμυνα Γιούστε και Σελίμοβιτς με τους Πέδρο και Βασιλείου στα άκρα. Στα χαφ θα είναι ο Σακέτι με τον Μάρκοβιτς και πιο μπροστά ο Σαρδινέρο. Στα άκρα της επίθεσης ίσως δούμε τον Καραγίολ μαζί με τον Σκέμπρι και στην κορυφή της επίθεσης τον Ζελάγια.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ