ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 14:05
32°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απόλλωνας

Απόλλων: «Χρυσό» συμβόλαιο σε Ζελάγια

Newsroom 24sports

Πολλά τα πετροδόλαρα και στους «κυανόλευκους». Το πιθανό σενάριο είναι να γίνει αποδεκτή η πρόταση

Πιθανότητα να αποχωρήσει από τον Απόλλωνα ο Εμίλιο Ζελάγια αποκάλυψε χθες η ιστοσελίδα μας (δείτε το ρεπορτάζ), καθώς οι «κυανόλευκοι» έχουν μπροστά τους πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Μία πρόταση πολύ δελεαστική, τόσο για τον Απόλλωνα, αλλά κυρίως για τον Αργεντινό φορ, ο οποίος επιθυμεί να μετακομίσει στις Αραβικές χώρες και δεν τον αδικούμε, ας δούμε τα δεδομένα που υπάρχουν.

Ο Εμίλιο Ζελάγια αμείβεται περίπου με 15 000 μηνιαίως στον Απόλλωνα και η πρόταση τον Αράβων είναι κοντά στις 55 χιλιάδες

Ο Εμίλιο Ζελάγια αμείβεται περίπου με 15 000 μηνιαίως στον Απόλλωνα και η πρόταση τον Αράβων είναι κοντά στις 55 χιλιάδες. Άρα, ποιος άνθρωπος επαγγελματίας, που βλέπει το μέλλον του, δεν θα δελεαζόταν από αυτά τα ποσά.

Από την άλλη, η πρόταση προς τον Απόλλωνα ξεπερνά τις 500 χιλιάδες δολάρια. Άρα, είναι πολλά τα λεφτά και δύσκολα μπορείς να τα αρνηθείς. Ενώ, μην ξεχνάμε ότι ο Ζελάγια είναι 32 προς 33 του χρόνια.

Συνεπώς, με αυτά τα δεδομένα, το πιθανότερο σενάριο είναι ο Απόλλωνας και ο Εμίλιο Ζελάγια να αποδεχτούν την πρόταση των Σαουδαραβών. Οι εξελίξεις θα τρέξουν μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, με τους «κυανόλευκους» να έχουν βγει ήδη στην αγορά για επιθετικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ