ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 20:53
29°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απόλλωνας

Απόλλωνας: Με την «αύρα» της κορυφής

Θέλει να κάνει βήμα τίτλου η ομάδα της Λεμεσού στο σημερινό τοπικό ντέρμπι

Ο Απόλλωνας έχει σαν στόχο σήμερα στο τοπικό λεμεσιανό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ την διατήρηση της κορυφής με σταθεροποίηση στις πολύ καλές εμφανίσεις.

Αυτά είναι τα ζητούμενα για τον Σωφρόνη Αυγουστή και τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι καλούνται να αντιμετωπίσουν μια «σφιχτή» και δυσκολοκατάβλητη ομάδα, όπως είναι η συμπολίτιδα ΑΕΛ.

Άπαντες στο Κολόσσι γνωρίζουν πως αν κερδηθεί το σημερινό παιχνίδι, τότε θα γίνει άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 13 χρόνια και παράλληλα θα βάλουν επιπρόσθετη πίεση και άγχος στον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ που παίζει αύριο με την ΑΕΚ.

Ο Αυγουστή επιζητεί από τους ποδοσφαιριστές του να πραγματοποιήσουν το γνωστό επιθετικό τους παιχνίδι και να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης στο σημερινό ντέρμπι. Απουσίες υπάρχουν (όπως πάντοτε) την φετινή χρονιά, όμως υπάρχουν και σημαντικές επιστροφές.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρούνο Βάλε, με τον Ζοάο Πέδρο στα δεξιά της άμυνας και τον Γιώργο Βασιλείου στα αριστερά. Ρομπέρζ και Γιούστε θα αποτελέσουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας.

Σακέτι και Χάμπος Κυριάκου θα βρίσκονται στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Φακούντο Περέιρα λίγο πιο μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού μέσου. Φώτης Παπουλής και Αντριάν Σαρντινέρο θα βρίσκονται στα επιθετικά άκρα, με τον Εμίλιο Ζελάγια στην κορυφή αυτής.

Απόντες θα είναι οι Κερμπρ και Καραγιόλ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Σάσα Μάρκοβιτς, Μάριος Στυλιανού και Βαχίντ Σελίμοβιτς.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ