ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:54
24°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απόλλωνας

Ο επιθετικός και ο Λάζαρος…

Newsroom 24sports

Κρίσιμο Σαββατοκύριακο

Την οριστική κατάληξη της υπόθεσης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου περιμένουν στον Απόλλωνα, καθώς όλες οι πληροφορίες συντείνουν ότι ο διεθνής άσος θα απαντήσει μέσα στο Σαββατοκύριακο στην πρόταση των «κυανόλευκων».

Αυτή την στιγμή δεν μπορούν να γίνουν εκτιμήσεις, θετικές ή αρνητικές, γιατί τα δεδομένα μπορούν να διαφοροποιηθούν ανά πάσα στιγμή. Άρα, υπάρχει αναμονή στο θέμα του Λάζαρου.

Επικράτησε η άποψη ότι είναι καλύτερα ο Νταμπό να πάει στην κορυφή, παρά στα άκρα

Από ‘κει και πέρα, στον Απόλλωνα είναι κοντά στην απόκτηση ακόμη ενός επιθετικού. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι με τον παίκτη που βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο επαφών είναι περισσότερο ακραίος επιθετικός και όχι φορ περιοχής.

Το αρχικό πλάνο έλεγε ότι θα πηγαίναμε για επιθετικό περιοχής, αλλά επικράτησε η άποψη ότι είναι καλύτερα ο Νταμπό να πάει στην κορυφή, παρά στα άκρα και μαζί με τον Μπένσοπ, αλλά και τον Ντιγκινί να καλύψουν την θέση.

Στην πραγματικότητα ο Νταμπό έδειξε να είναι πιο αποδοτικός στην κορυφή της επίθεσης, παρόλο που μπορεί να παίξει και στα άκρα της επίθεσής. Εκεί βασικά έπαιζε περισσότερο στο Αζερμπαϊτζάν.

Φέρνοντας ακόμη ένα ποιοτικό εξτρέμ η ομάδα θα γίνει πιο δημιουργική και ταυτόχρονα θα έχει περισσότερες επιλογές ο Σωφρόνης για να κάνει τις αλλαγές που θέλει, ανά πάσα στιγμή.

Να σημειώσουμε ότι θα είναι παίκτης α’ καταλόγου, άρα θα πρέπει να διαγραφεί κάποιος από το ρόστερ, με τους Ενσούε, Σελίμοβιτς να είναι οι επικρατέστεροι.

Ενώ, αν και είχαν ψάξει αρκετά για νεαρούς β’ καταλόγου, για την ώρα δεν θα προχωρήσουν σε κάποια απόκτηση, βλέποντας και την παρουσία των νεαρών στα φιλικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ