ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 23:15
23°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απόλλωνας

Το μαλλί του Αγκίρε και τα άλλα

Newsroom 24sports

Όχι δεν υπογράφει ο Τρύφωνας Σαμαράς. Για μπάλα γράφουμε

Καλά είναι δυνατό στο πρώτο φιλικό, πρώτο αγώνα γενικά του Απόλλωνα από τα μέσα Μαρτίου, να είναι θέμα συζήτησης η στυλιστική επιλογή του Αγκίρε για το μαλλί του; Να πούμε την αμαρτία μας έβγαζε τόσο μάτι που δε γίνεται να μην κάνεις αναφορά. Παρόμοιο είχε κι ο Ντανίλο αλλά του Ισπανού ήταν εμφανές από κάθε οπτική γωνιά.

Η επιλογή να συνυπάρξουν Νταμπό και Μπένσοπ σε ένα σχήμα που έφερνε το δεύτερο να κινείται πίσω του πρώτου και Πίττα, Ντιγκινί στα άκρα δεν μπορείς να πεις πως λειτούργησε και άψογα

Αφού κάναμε το, μοναδικό, σχόλιο για τρίχες πάμε και στα υπόλοιπα ενδιαφέροντα που βγήκαν από την ήττα στο «Α. Παπαδόπουλος» με 1-0 από την Ανόρθωση. Ο Σωφρόνης Αυγουστή είδε την ομάδα του να παίζει ένα πολύ καλό πρώτο μέρος και ένα όχι και τόσο καλό δεύτερο. Αυτή την εποχή δεν είναι για να στέκεσαι όμως σε αυτό. Το σημαντικό είναι κάποιες επιλογές και τι δείχνουν.

To πιο σημαντικό από όλα ήταν το δίδυμο Γιούστε-Ρομπέρζ στην άμυνα που κάναμε «μαύρα μάτια» για να το δούμε. Οι δυο τους επιλέγηκαν να ξεκινήσουν και μοιάζει λογικό να συμβαίνει συχνά. Στα χαφ τα κουκιά ήταν μετρημένα αφού έλειπαν τρεις μέσοι, Χάμπος, Μάρκοβιτς, Ντένιτς, έτσι επιστρατεύτηκαν διάφοροι. Σακέτι, Ψύχας στο πρώτο μέρος, Φιλιώτης, Ντανίλο στο δεύτερο. Είναι δίδυμα που δύσκολα θα δεις σε επίσημο αγώνα.

Το μεγάλο ενδιαφέρον όμως ήταν μπροστά. Η επιλογή να συνυπάρξουν Νταμπό και Μπένσοπ σε ένα σχήμα που έφερνε το δεύτερο να κινείται πίσω του πρώτου και τους Πίττα, Ντιγκινί στα άκρα έφερε φάσεις αλλά δεν μπορείς να πεις πως λειτούργησε και άψογα. Το αν ο Μπένσοπ μπορεί να υποστηρίξει τη θέση εκείνη μοιάζει αβέβαιο.

Στο δεύτερος μέρος μπήκε ο Μπένσοπ μόνος μπροστά και είδαμε διάφορες δοκιμές με τον Αγκίρε από το περσινό αριστερό μπακ να είναι δεξιά μπροστά, το Γιαννιώτα αριστερά, τον Πίττα να γίνεται δεξί μπακ, το Σάλαι αριστερό, το Μαλεκκίδη αριστερά μπροστά και μετά δεξιά πίσω. Δεν είναι πράγματα που αξίζει να κρίνεις λογικό είναι να πειραματίζεται ο προπονητής.

Καταγράφουμε πως σε αυτό που είδαμε μπαίνουν οι τρεις μέσοι που έλειπαν, η επιπλέον επιλογή του Ματέι, άλλη μια τουλάχιστον στο χώρο της επίθεσης με το Λάρσον και ό,τι άλλο αποκτηθεί για κατάλογο Β. Όταν θα τους έχει όλους αυτούς ο Αυγουστή, θα μπορούμε να σχολιάσουμε και τις επιλογές του. Προς το παρόν λες πως η εικόνα ήταν καλή σε γενικές γραμμές τηρουμένων των αναλογιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ