ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:08
26°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Εθνικός Άχνας

Εξελίξεις στη διαιτησία

Newsroom 24sports

Μετά τους Νικολάου, Νεοφύτου ακολουθεί ο Ροβέρτος Κώστα

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ όταν συναντήθηκε με τους διαιτητές υπήρξε ξεκάθαρος στις τοποθετήσεις του πως όταν αλλοιώνονται αποτελέσματα δε θα διστάσει να «πάρει κεφάλια» ώστε να εκλείψουν τα σοβαρά λάθη και να υπάρξει παραδειγματισμός.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κώστα θα μείνει εκτός ορισμών για ένα διάστημα. Ουσιαστικά αυτός είναι ο τρόπος που τιμωρείται ένας διαιτητής, με το να μην ορίζεται για αγώνες.

Έχουμε ήδη τα παραδείγματα των Νεόφυτου Νεοφύτου και Γιώργου Νικολάου, που για όσα έγιναν στα παιχνίδια Ένωση-ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ-Ομόνοια απέχουν των ορισμών ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Ροβέρτο Κώστα. Πρόκειται για το διαιτητή που σφύριξε τον αγώνα του Απόλλωνα με τον Ολυμπιακό και άφησε παραπονούμενους τους «μαυροπράσινους».

Ποινές προς τους διαιτητές ως γνωστό ούτε μπαίνουν ούτε ανακοινώνονται, βάσει του συμφώνου διαιτησίας που έχει υπογράψει και η Κύπρος, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα μείνει εκτός ορισμών για ένα διάστημα. Ουσιαστικά αυτός είναι ο τρόπος που τιμωρείται ένας διαιτητής, με το να μην ορίζεται για αγώνες.

Το πόσο, θα φανεί στην πορεία των πραγμάτων αλλά αυτές οι εξελίξεις προκαλούν προβληματισμό γιατί όπως πάμε δε θα μείνουν διαιτητές για να σφυρίζουν στην πρώτη κατηγορία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ