ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 14:20
32°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Η FIFPRO αντιδρά στην πρόταση ΚΟΠ

Newsroom 24sports

Ζητά να επανεξεταστεί αμέσως η πρόταση που έκανε η Ομοσπονδία

Θέση στην αντιπαράθεση της ΚΟΠ με τον ΠΑΣΠ για τα συμβόλαια και τους μισθούς των Κυπρίων ποδοσφαιριστών, παίρνει η FIFPro με ανακοίνωσή της, αργά απόψε.

Αναφέρει πως στηρίζει τις ενέργειες του ΠΑΣΠ

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών τονίζει με ανακοίνωσή της, πως η πρόταση για μείωση 23% στα συμβόλαια ποδοσφαιριστών του πρωταθλήματος μας, λόγω κορωνοϊού από την ΚΟΠ προς τον ΠΑΣΠ είναι δυσλειτουργική και επομένως, μη αποδεκτή από τα μέλη της. Ως εκ τούτου, καλεί την ΚΟΠ να επανεξετάσει άμεσα την πρότασή της.

Παραθέτοντας τα γεγονότα που έχουν συμβεί, μέχρι στιγμής, ανάμεσα στις δύο πλευρές, απευθύνει το ερώτημα προς την ΚΟΠ αν αυτή εξυπηρετά τα συμφέροντα των σωματείων ή αυτά των ποδοσφαιριστών. Επιπρόσθετα, από την άλλη, η ανακοίνωση τονίζει την ανάγκη κατανόησης των δύσκολων συνθηκών από τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι παρουσιάζονται έτοιμοι να βοηθήσουν τις ομάδες για να ξεπεραστεί όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα αυτή η οικονομική κρίση.

Καταληκτικά, αναφέρει πως στηρίζει τις ενέργειες του ΠΑΣΠ όλο αυτό το διάστημα και καλεί τα εμπλεκόμενα μέρη (ΚΟΠ, ΠΑΣΠ και σωματεία) να προσπαθήσουν περαιτέρω, προς την επίτευξη μιας δίκαιης και λειτουργικής λύσης, που θα ικανοποιεί όλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ