ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 12:48
30°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Όλα ρευστά για κόσμο στο γήπεδο

Newsroom 24sports

Εξ αρχής ήταν έτσι και θα είναι για καιρό

Από τη στιγμή που επανήλθε στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας ο Κορωνοϊός με την αύξηση των κρουσμάτων, είναι λογικό να εκφράζονται απορίες για το αν θα επηρεαστεί το ποδόσφαιρο. Απορίες που δε θα έπρεπε καν να εκφράζονται: θα επηρεαστεί όπως και κάθε άλλος τομέας της ζωής.

Τη δεδομένη στιγμή, δεν υπάρχει κάποια απόφαση ή ένδειξη απόφασης ειδικά για το άθλημα όμως έμμεσα άρχισε ήδη να επηρεάζεται από τις αποφάσεις. Η διαχείριση των ατόμων που φτάνουν από χώρες κατηγορίας Γ με τους αυτοπεριορισμούς επηρεάζει τον προγραμματισμό, ενώ ήδη έχουμε και την πρώτη απόφαση για διεξαγωγή φιλικού χωρίς κόσμο. Ο Απόλλωνας προτίμησε να μην ρισκάρει το παραμικρό και το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα το δει κανείς μόνο από youtube.

Για το πώς θα πορευτούμε στη συνέχεια θα περιμένουμε τις επόμενες μέρες και πως θα είναι η επιδημιολογική εικόνα. Απλά να θυμίσουμε πως η διεξαγωγή αγώνων χωρίς θεατές ήταν από τις πρώτες αποφάσεις που λήφθηκαν τον περασμένο Μάρτιο πριν καν αποφασιστεί η καραντίνα.

Στο σήμερα, για να μη διαλύσουμε τα σωματεία εντελώς, την απόφαση θα την πάρουν αν την πάρουν μόνο αν δεν έχουμε άλλη επιλογή. Σε ό,τι αφορά στις κάρτες διαρκείας, δεν υπάρχει πρόθεση να σταματήσει η διάθεσή τους από τις ομάδες. Είναι το πιο σοβαρό έσοδο που έχουν και οι περισσότερες έριξαν τις τιμές προκειμένου να «αγοράσουν» και το ρίσκο που παίρνει όποιος τις προμηθεύεται να μην κάτσει στην κερκίδα της επιλογής του ή να μην τον αφήνουν να πάει και καθόλου.

Όποιος τοποθετηθεί αυτή τη στιγμή με απόλυτο τρόπο πάνω στο θέμα, απλά κοροϊδεύει τον κόσμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ