ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 17:04
17°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ομόνοια

Ομόνοια: Τέταρτο και τελευταίο φιλικό

Newsroom 24sports

Σήμερα στις 3μμ με αντίπαλο την Ζαλγκίρις Κάουνας

Tο τέταρτο και τελευταίο φιλικό παιχνίδι στην Πολωνία δίνει σήμερα Σάββατο στις 3μμ, ώρα Κύπρου, η Ομόνοια με αντίπαλο την Ζαλγκίρις Κάουνας στις εγκαταστάσεις του «Μιστράλ».

Έχει αρκετό δρόμο ακόμη. Ανεβαίνει η Ομόνοια, αλλά θέλει ακόμη πολλή δουλειά. Το συμπέρασμα που μπορεί να εξαχθεί μέσα από το πρώτο της νικηφόρο φιλικό -2-1, με ανατροπή - απέναντι στους μικρούς (Κ23) της Λέχια Γκντανσκ την περασμένη Τετάρτη, είναι ότι η ομάδα- ούσα και πιο γεμάτη- έδειξε βελτίωση σε σχέση με τα προηγηθέντα ματς..

Στο σημερινό παιχνίδι είναι πιθανό ο Χένιγνκ Μπεργκ να χρησιμοποιήσει ξανά αρκετούς ποδοσφαιριστές με στόχο να σχηματίσει καλύτερη εικόνα για το τι έχει στα χέρια του. Δεν θα πάρουν πιθανότατα χρόνο συμμετοχής ο Μίκαελ Ορτέγκα και ο Ερικ Μποτέακ, οι οποίοι έφτασαν στην Πολωνία μόλις πριν μερικά εικοσιτετράωρα. Ασφαλώς και είναι λιγότερο έτοιμοι από τους λοιπούς που έχουν αρχίσει κανονικά την προετοιμασία

Διπλή προπόνηση πραγματοποίησε χθες η ομάδα.

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε ο νεοαποκτηθείς Ερίκ Μποτεάκ.

Παρών ήταν και ο πρόεδρος της εταιρείας Σταύρος Παπασταύρου.

Το σημερινό φιλικό, όπως μαθαίνουμε, δεν θα μεταδοθεί μέσω Live streaming. 

Η αποστολή αναχωρεί αύριο από την Πολωνία. Στις 5 Αυγούστου η ομάδα θα πάει πάλι στην Κυπερούντα για να συνεχίσει την προετοιμασία μέχρι τις 9 του μήνα.

 

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ