ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:36
26°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ομόνοια

Αραράτ: «Στο Ερεβάν το παιχνίδι με την Ομόνοια»

Newsroom 24sports

Ανακοίνωσαν έδρα, μέρα και ώρα του αγώνα

Το «πράσινο φως» που άναψε η κυβέρνηση της Αρμενίας για να γίνει στην πρωτεύουσα της χώρας το παιχνίδι με την Ομόνοια ήταν το πρώτο βήμα. Πριν από λίγο, η Αραράτ το πήγε ακόμα παραπέρα, ανακοινώνοντας όχι μόνο πως το παιχνίδι θα γίνει στο Ερεβάν, αλλά και την ημερομηνία και την ώρα διεξαγωγής του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας της Αρμενίας, το παιχνίδι θα λάβει χώρα στις 19 Αυγούστου στις 19:00 τοπική ώρα (20:00 ώρα Κύπρου) και θα φιλοξενηθεί στο «FFA Academy Stadium». Το γήπεδο, δηλαδή, που είχε φιλοξενήσει τους δύο πρώτους ευρωπαϊκούς της αγώνες την περσινή σεζόν. Σημειώνεται επίσης πως το παιχνίδι θα γίνει χωρίς την παρουσία κόσμου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας της Αρμενίας, το παιχνίδι θα λάβει χώρα στις 19 Αυγούστου στις 19:00 τοπική ώρα (20:00 ώρα Κύπρου)

Υπενθυμίζεται ότι προκειμένου να προχωρούσε το θέμα της φιλοξενίας της αναμέτρησης στη Γεωργία αντί για κάποια άλλη χώρα με καλύτερη επιδημιολογικά κατάσταση θα έπρεπε να συναινέσει και η κυπριακή κυβέρνηση, με τον τελευταίο λόγο να τον έχει, ασφαλώς, η UEFA.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ