ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
Ομόνοια

Ομόνοια: Εχουν γίνει μάθημα

Newsroom 24sports

Τα φετινά αποτελέσματα με τον Ολυμπιακό αποτελούν …οδηγό για το αυριανό ματς

«Προφανώς και γνωρίζουμε πως δεν θα είναι εύκολο ματς. Aπό την στιγμή που θα κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και είμαστε συγκεντρωμένοι, τότε έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα». Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο Ζιόρντι Γκόμεθ σε συνέντευξη του στην OFC.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» τόνισε τις δυσκολίες της αυριανής (4μμ) αναμέτρησης στο Μακάρειο απέναντι στους μαυροπράσινους, όμως υπογράμμισε και το προφανές. Ότι το αποτέλεσμα θα κριθεί από την απόδοση της δικιάς του ομάδας.

Βέβαια η νίκη επί του όποιου αντιπάλου δεν απονέμεται, ούτε χαρίζεται από κανέναν, αλλά κερδίζεται μέσα στο γήπεδο

Όλοι όσοι γνωρίζουν στοιχειωδώς το ποδόσφαιρο ξέρουν ότι σε ματς όπου η διαφορά δυναμικότητας των αντιπάλων είναι εμφανής το αποτέλεσμα καθορίζεται από τη συμπεριφορά της ανώτερης ομάδας .Αν επιτρέψει στην κατώτερη να ελπίζει τότε είναι πολύ πιθανό να τιμωρηθεί .

Με τα δεδομένα που υπάρχουν το αποτέλεσμα εξαρτάται από την Ομόνοια που βρίσκεται ένα σκαλί παραπάνω από τον Ολυμπιακό.

Η Ομόνοια, ούσα η ανώτερη ομάδα, στην αυριανή αναμέτρηση (παίζει σε άλλες ταχύτητες με εμφανή διαφορά ποιότητας) πρέπει να το αποδείξει αυτό μέσα στο γήπεδο, αλλά και να σεβαστεί τον αντίπαλο που φέτος κάνει μια αξιέπαινη πορεία.. Βέβαια η νίκη επί του όποιου αντιπάλου δεν απονέμεται, ούτε χαρίζεται από κανέναν, αλλά κερδίζεται μέσα στο γήπεδο.

Το «τριφύλλι» θα πρέπει να επιδιώξει να εμφανιστεί με τρόπο που να επιβληθεί απόλυτα, χωρίς να επιτρέψει ούτε λεπτό στον αντίπαλο να σκεφτεί πως μπορεί να έχει βαθμολογικό όφελος.

Ο Ολυμπιακός αποτελεί μέχρι τώρα τη μόνη ομάδα-κακό δαίμονα της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα αφού στα μεταξύ τους ματς την έχει κερδίσει στο ένα ματς και έφερε ισοπαλία στο άλλο.

Όμως στους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας τα παραπάνω έχουν γίνει μάθημα και στο αυριανό παιχνίδι η φιλοδοξία είναι ότι δεν θα υπάρξει τέτοιο θέμα.

Ο Χένινγκ Μπεργκ είναι στην ευχάριστη θέση να έχει διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές. Είναι άρα σε θέση, να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σχήμα, έχοντας πληρότητα στις επιλογές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ