ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
Ομόνοια

Μένουν εστιασμένοι στη ρεβάνς

Newsroom 24sports

Δεν είναι και η καλύτερη ατμόσφαιρα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Ομόνοια. Ο εντοπισμός κρούσματος covid 19 δημιούργησε μια φυσιολογική κατάσταση ανησυχίας σε όλους όσους αποτελούν το ποδοσφαιρικό τμήμα και γενικότερα σε όλους όσους βρέθηκαν στην αποστολή στην Αθήνα.

Βέβαια πρώτη έγνοια είναι η πορεία της κατάστασης του ποδοσφαιριστή που είναι θετικός στον ιό και μετά οτιδήποτε άλλο,

Και η Ομόνοια είναι ομάδα με ποιότητα, τσαγανό, υπομονή, ανθεκτικότητα και ορθολογισμό σκέψης

Η προχθεσινή (24/09) και χθεσινή προπόνηση (25/09) έχουν ματαιωθεί ενώ η ομάδα θα προπονηθεί σήμερα (26/09) εφαρμόζοντας και ακολουθώντας τις πρόνοιες του πρωτοκόλλου.

Την Κυριακή υπάρχει προγραμματισμένος νέος έλεγχος σύμφωνα με το πρωτόκολλο της ΟΥΕΦΑ, ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Οι «πράσινοι» εστιάζουν την προσοχή τους στον επαναληπτικό της ερχόμενης Τρίτης (29/9), αφού δεν υπάρχουν υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα. Ξέρουν ότι οι πιθανότητες πρόκρισης δεν είναι με το μέρος τους, αλλά ξέρουν επίσης ότι σε ένα ποδοσφαιρικό ενενητάλεπτο τα πράγματα δεν διαμορφώνονται με βάση το επικρατέστερο σενάριο. Και η Ομόνοια είναι ομάδα με ποιότητα, τσαγανό, υπομονή, ανθεκτικότητα και ορθολογισμό σκέψης. Ομάδα που απέκλεισε τις πρωταθλήτριες Πολωνίας και Σερβίας.

Προκύπτει πρόβλημα με τον Καλί Σενέ, ο οποίος είχε δεχθεί κτύπημα από τον Σεμέδο στο ματς της Τετάρτης και θα περάσει από διαγνωστικό έλεγχο, για να διαφανεί ακριβώς ποια είναι η κατάσταση του.

Οσον αφορά το Αμπντουλάχι Σιβού είναι ήδη στην Κύπρο και με την επανέναρξη των προπονήσεων θα ενταχθεί και αυτός κανονικά στο πρόγραμμα. θα χρειαστεί περίπου ένα 20ήμερο έτσι ώστε να ανέβει στα επίπεδα όπου θα μπορεί να πάρει αγωνιστικά λεπτά αναμένεται να είναι διαθέσιμος στα μέσα Οκτωβρίου, οπότε θα είναι… εντός πλάνων τα ματς των ομίλων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ