ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 13:02
31°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ομόνοια

Ομόνια: Μετά την Μηλιού, Αθήνα

Newsroom 24sports

Θα κάνει τελικά ταξίδι το «τριφύλλι»

Από τη μια η Ομόνοια ψάχνει ένα τουλάχιστον δυνατό ματς πριν ριχτεί στη μάχη των προκριματικών του Champions League 2020-21 και από την άλλη ο Ολυμπιακός ήθελε παιχνίδι πριν το ματς με τη Γουλβς για το Europa 2019-20.

Έτσι, οι δυο ομάδες έκαναν επαφή και συμφώνησαν να γίνει στην Ελλάδα ο αγώνας την Τετάρτη 30/7. Το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί δεν είναι ακόμα 100% επιβεβαιωμένο

Μπορεί να έχουν μια σεζόν διαφορά οι ανάγκες των δυο ομάδων όμως συγχρονίστηκαν όταν ο Ολυμπιακός έμαθε πως αναβλήθηκε ο τελικός κυπέλλου με την ΑΕΚ και η Ομόνοια είχε αστοχία στο να βρει αντιπάλους λόγω Κορωνοϊού. Να αναφέρουμε πως ο Ολυμπιακός έκανε την πρόταση και η Ομόνοια αποδέχθηκ να γίνει στην Ελλάδα ο αγώνας την Τετάρτη 30/7. Είναι και ένας τρόπος να οικοδομηθούν σχέσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί δεν είναι ακόμα 100% επιβεβαιωμένο, αλλά δε θα αργήσει να γίνει γνωστό μέσω επίσημης ανακοίνωσης. Μοναδική υποσημείωση να πάρει ξαφνικά απόφαση η ΕΠΟ πως θα γίνει κανονικά ο τελικός του κυπέλλου, σενάριο απομακρυσμένο.

Να σημειώσουμε πως η Ελλάδα ήταν από την πρώτη στιγμή (9 Ιουνίου) και παραμένει χώρα με επικινδυνότητα χαμηλή σε σχέση με τον ιό (κατηγορίας Α). Δηλαδή οι μετακινήσεις γίνονται χωρίς την υποχρέωση να υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού ο ταξιδιώτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ