ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 17:40
35°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ομόνοια

Ομόνοια: Αιφνιδιασμένοι; Όχι βέβαια…

Newsroom 24sports

Σήμερα οι παίκτες υποβάλλονται σε τεστ για τον ιό και αύριο προπονούνται

Παράταση μέχρι την επόμενη Παρασκευή (18/5) πήρε η απόφαση για την τύχη του πρωταθλήματος. Η ΚΟΠ μετέφερε στην Άτυπη Γ Σ την γραμμή της ΟΥΕΦΑ για εξάντληση των πιθανοτήτων ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος και διαμήνυσε πως με τα υφιστάμενα δεδομένα δεν συντρέχει λόγος για λήψη απόφασης οριστικής διακοπής της σεζόν.

Η Ομοσπονδία θα ετοιμάσει πρωτόκολλο υγείας για επανέναρξη του πρωταθλήματος το οποίο θα σταλεί στο Υπουργείο Υγείας για έγκριση και εφόσον πάρει το «πράσινο» φως τότε η μπάλα θα στηθεί στη σέντρα.

 «Το 24sports είναι επίσης σε θέση να γνωρίζει ότι Διοίκηση, τεχνικό τιμ και κατ' επέκταση και οι ποδοσφαιριστές, όλο αυτό το διάστημα είναι προσανατολισμένοι στο να είναι έτοιμοι για να παίξουν. Να το πούμε ακριβέστερα. Οι ποδοσφαιριστές δεν θα είναι αιφνιδιασμένοι από τις όποιες εξελίξεις».

Αυτά γράφαμε πριν από έξι μέρες. Αυτά ισχύουν και σήμερα και αύριο και στο διηνεκές. Οι διοικούντες την Ομόνοια και οι παίκτες δεν ζουν σε παράλληλο σύμπαν. Έβλεπαν το οργιώδες παρασκήνιο που στήθηκε τις τελευταίες ώρες με αποκορύφωμα (του αποτελέσματος του παρασκηνίου) την αχαρακτήριστη πράξη της έκδοσης διατάγματος με το οποίο επιτρέπει στις ομάδες να ξεκινήσουν προπονήσεις σε γκρουπ των 5 ατόμων, λίγες ώρες πριν την Γ. Συνέλευση!

Οι διοικούντες την Ομόνοια και οι παίκτες δεν ζουν σε παράλληλο σύμπαν

Είναι δε περισσότερο από σίγουροι, ότι αν ήταν αντίθετα τα πράγματα, η… παύλα στη σεζόν θα έμπαινε από το Μάρτιο.

Η Ομόνοια διενεργεί σήμερα τα τεστ για τον ιό σε όλους τους ποδοσφαιριστές, εισέρχεται αύριο στις προπονήσεις και περιμένει πανέτοιμη όλα τα ενδεχόμενα.

Από την άλλη, στη χθεσινή σύναξη, δια μέσου του αναπληρωτή προέδρου, Δημήτρη Γρηγόρη, ζήτησε για άλλη μια φορά εγγυήσεις πως εάν επαναρχίσει το πρωτάθλημα, θα ολοκληρωθεί. Αν δε διακοπεί, γιατί κάποιοι ενδεχομένως θα κάνουν οτιδήποτε –το πιο πιθανό την επίκληση  θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού. στην ομάδα τους- να ισχύσει η τωρινή βαθμολογία.

Επίσης πολύ σημαντική για την Ομόνοια είναι η κάθοδος ξένων διαιτητών για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Όπως είχαμε δημοσιεύσει (δες ΕΔΩ) υπάρχουν εξαιρέσεις στο διάταγμα που απαγορεύει την είσοδο ατόμων στην Κύπρο.

Μια από τις κατηγορίες που εξαιρούνται με βάση τη νομοθεσία είναι η εξής: «Ευρωπαίοι υπήκοοι ή υπήκοοι τρίτων χωρών που εργάζονται στη Δημοκρατία».

Η ΚΟΠ μπορεί να ζητήσει επίσημα από την ομοσπονδία μιας χώρας όπου το ποδόσφαιρο είναι για παράδειγμα οριστικά αδρανοποιημένο αυτή τη στιγμή λόγω πανδημίας (Ολλανδία, Βέλγιο) να αποστείλει διαιτητές να εργαστούν στην Κύπρο. Να έλθουν δηλαδή στο νησί μας και αφού τεθούν υποχρεωτικά σε καραντίνα για 14 μέρες, σε χώρους φιλοξενίας να παραμείνουν εργαζόμενοι (διαιτητεύοντες αγώνες του πρωταθλήματος μας) όσο διάστημα κριθεί αναγκαίο.

 Τέλος  η  θέσπιση πρωτόκολλου  υγείας  είναι πέραν  από..  όρος για την Ομόνοια.  Ειναι πράξη αυτονόητη.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ