ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 07:21
23°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ομόνοια

Ομόνοια: Ανακοινώνει τα διαρκείας, με ή χωρίς μετεγγραφές;

Newsroom 24sports

Παρουσιάζονται σήμερα τα Εισιτήρια Διαρκείας για τη χρονιά 2019-20, ενώ υπάρχει αναμονή από τον κόσμο για την πτυχή της ενίσχυσης

Παρουσιάζονται σήμερα στις 12 το μεσημέρι στο συνεδριακό κέντρο στο ΓΣΠ τα Εισιτήρια Διαρκείας της Ομόνοιας για τη χρονιά 2019-20. Τα εισιτήρια αυτά με βάση την επίσημη «πράσινη» ανακοίνωση θα διατίθενται σε πολύ χαμηλές τιμές! Και με ευκολίες πληρωμής. Η μείωση μάλιστα σε κάποιες κατηγορίες εισιτηρίων φθάνει σύμφωνα με πληροφορίες μας στο 30 τοις εκατό σε σχέση με τις περσινές τελικές τιμές.

Ασφαλώς και η μείωση των τιμών αποτελεί μια θετική ενέργεια εκ μέρους της εταιρείας και είναι δεδομένο ότι θα χαιρετιστεί από τον κόσμο

Ασφαλώς και η μείωση των τιμών αποτελεί μια θετική ενέργεια εκ μέρους της εταιρείας και είναι δεδομένο ότι θα χαιρετιστεί από τον κόσμο.
Ο κόσμος όμως περιμένει και κάτι άλλο, που αντικειμενικά έχει σχέση με τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Την κοινοποίηση των πρώτων μετεγγραφών. Η σχέση μετεγγραφών εισιτηρίων διαρκείας στις ομάδες στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, δεν είναι στενή. Είναι άρρηκτη όμως η σχέση των δυο στην Κύπρο και στην Ελλάδα.

Όσον αφορά ειδικά την Ομόνοια θυμίζουμε ότι τo ρεκόρ εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας είχε σημειωθεί το καλοκαίρι του 2010 όταν είχε γίνει η μετεγγραφή του Λούα Λούα. Για να είμαστε εντελώς ακριβείς την προηγούμενη χρονιά είχε πάρει πρωτάθλημα και λογικά μέτρησε και αυτό το γεγονός στο να φθάσει η Ομόνοια στο ρεκόρ.

Άρα ο κόσμος ζει σε κατάσταση αγωνίας και περιμένει σήμερα να ακούσει έστω τις πρώτες μετεγγραφές. Έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ πως γίνεται έντονη προσπάθεια προς τούτο.

Η ομάδα προγραμματισμού των πρασίνων σε συνεργασία με το Χένινγκ Μπεργκ κυνηγούν τους μεταγραφικούς στόχους που έχουν εντοπιστεί και αναμένονται απαντήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ