ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:08
26°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ομόνοια

Ομόνοια: Ανεβαίνει Κυπερούντα με τους νεαρούς μέσα

Newsroom 24sports

Στο ορεινό θέρετρο μεταφέρεται από σήμερα η προετοιμασία με τρεις μικρούς στην αποστολή

Από σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας ανεβαίνουν στην ορεινή Κυπερούντα για να συνεχίσουν την προετοιμασία.Θα καθίσουν εκεί για ένα δεκαπενθήμερο.

Η προετοιμασία θα γίνει σε καλύτερες καιρικές συνθήκες λόγω του υψομέτρου. Η αλλαγή περιβάλλοντος είναι σημαντική γιατί τις τελευταίες μέρες στα πεδινά, η ζέστη βαρά σαραντάρια.

Οσοι ποδοσφαιριστές άρχισαν τις προπονήσεις μεταβαίνουν και στα …ορεινά, ενώ ο Χένινγκ Μπεργκ συνεχίζει την επένδυση στα σπλάχνα.

Σε συνδυασμό με τους δυνατούς ρυθμούς που δίνει στις προπονήσεις ο προπονητής φυσικής κατάστασης Λεωνίδας Παπαδάκης... η ζωή γίνεται δύσκολη για τους παίκτες, που χθες πήραν ρεπό.

Οσοι ποδοσφαιριστές άρχισαν τις προπονήσεις μεταβαίνουν και στα …ορεινά, ενώ ο Χένινγκ Μπεργκ συνεχίζει την επένδυση στα σπλάχνα. Ισως να θυμάστε που είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ ότι ο Νορβηγός είχε πρόθεση να ανεβάσει και άλλους μικρούς.

Τόκανε. Περιέλαβε στην αποστολή τους νεαρούς που προπονούνταν και την πρώτη βδομάδα με την πρώτη ομάδα. Δηλαδή τους Αγγελο Ζευκή (15.4.2003), Ανδρέα Σάββα (21.7.2004) και Κωνσταντίνο Βενιζέλο (5.7.2004)

Ο πρώτος είναι επιθετικός, ο δεύτερος ακραίος μεσοεπιθετικός και ο τρίτος είναι αμυντικός. Ο πρώτος αγωνιζεται στη Κ19 ενώ οι αλλοι δύο είναι της Κ17 και έχουν συμετοχές και στη Κ19.

Στις 19 Ιουλίου, κατά πάσα πιθανότητα οι «πράσινοι» θα μεταβούν στη Σλοβενία, για περίπου ένα δεκαήμερο. Εκεί θα δοθούν δυνατά φιλικά, ένα δε εξ’αυτών θα είναι με αντίπαλο την Φερεντσβάρος Ουγγαρίας. Ενώ άλλο ένα θα γίνει πιθανόν με Κροάτικη ομάδα. Εννοείται ότι θα είναι αμφότερα - με άλλα που θα γΊνουν - τεστ για το Ευρωπαικό ματς.

Στα μετεγγραφικά δεν σημειώνεται για την ώρα εξέλιξη, Συνεχίζονται οι διεργασίες για επιθετικό, ενώ δεν υπάρχουν νεότερα για την περίπτωση Νταβίντ Ακιντόλα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ