ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:03
25°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ομόνοια

Ομόνοια: Ανυπομονησία, όχι αγωνία ή άγχος

Newsroom 24sports

Ολοι περιμένουν τον φορ και όχι μόνο

Η ανυπομονησία των φίλων της Ομόνοιας για τις προσθήκες είναι μεν φυσιολογική, πλην όμως δεν είναι αγχωτική κιόλας. Πρώτον γιατί η ομάδα είναι σχεδόν έτοιμη –ποδοσφαιρικώς ομιλούντες η ομάδα είναι φτιαγμένη όταν υπάρχει ο κορμός - και ψδεύτερον γιατί υπάρχει η περυσινή μεγαλη επιτυχια που κάνει τον κοσμο να νοιώθει εμπιστοσύνη στις επιλογές της ομάδας σχεδιασμου.

Ολοι, λίγο πολύ, πιστεύουν ότι η προσπάθεια θα αποφέρει καρπούς, όσο και να καθυστερήσει. Η Ομόνοια πάντως δεν έχει ακόμη επισημοποιήσει μετεγγραφή.

Ολοι, λίγο πολύ, πιστεύουν ότι η προσπάθεια θα αποφέρει καρπούς, όσο και να καθυστερήσει

Δύο θεωρούνται «κλειστές», Παπουλής και Κίκο και οι αναμένεται να ανακοινωθούν περί τα τέλη της εβδομάδας, ίσως και λίγο μετά.

Υπάρχει η αναμονή για την περίπτωση Νταβίντ Ακιντόλα και να εξευρεθεί ο επιθετικός. Σύμφωνα με πληροφορίες μας παρατηρείται μια κινητικότητα κατά τις τελευταίες ωρες στην περίπτωση του επιθετικού.

Απ’ εκεί και πέρα, ό,τι προκύψει θα αφορά σε νεαρούς κάτω των 22 ετών και ίσως άλλη μια έμπειρη λύση.

Αντίστροφα μετρούν για το «καλημέρα» στη νέα σεζόν, αφού το προσεχές Σαββατοκύριακο οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από τη διαδικασία των εργομετρικών εξετάσεων και τη Δευτέρα 29 Ιουνίου θα αρχίσουν οι προπονήσεις.

Σε πρώτη φάση, (6-17 Ιουλίου οι πιθανές ημερομηνίες), η ομάδα θα μεταβεί στο αθλητικό κέντρο στην Κυπερούντα, και αναμένεται το…μετά, που με βάση την επιθυμία, περιλαμβάνει μετάβαση στο εξωτερικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ