ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 15:42
18°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ομόνοια

Ομόνοια: «Άστεγη;» Δεν της αξίζει

Newsroom 24sports

Το γηπεδικό σήριαλ συνεχίζεται για περισσότερο από ένα τρίμηνο

Δέκα μέρες πριν τη λήξη της διορίας που παρέχεται στις ομάδες για τη δήλωση του γηπέδου που θα αποτελεί έδρα για την επικείμενη σεζόν καμία ουσιαστική εξέλιξη δεν υπάρχει στην Ομόνοια, με το θέμα να συντηρείται για πάνω από ένα τρίμηνο και ελλείψει άλλων στοιχείων ( ενίσχυση, πρόσληψη προπονητή) που θα συγκέντρωναν το ενδιαφέρον, το ρεπορτάζ αναλώνεται κυρίως με το γηπεδικό. Που είναι αλήθεια, ότι έχει κουράσει.

Έγινε την περασμένη εβδομάδα η συνάντηση με το ΓΣΠ, όπου εκφράστηκε πρόθεση από τις αρχές του σταδίου για μια περιορισμένη μείωση του ποσού που καταβάλλει η Ομόνοια στο ΓΣΠ.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι τα έσοδα της Ομόνοιας από τα λεγόμενα boxes του ΓΣΠ είναι γύρω στις 200,000 ευρώ

Αυτό που μπορεί να γίνει από το ΓΣΠ είναι η μείωση του ενοικίου που του καταβάλλεται και από τις δυο ομάδες της πρωτεύουσας. Ενοίκιο που αντιπροσωπεύει ένα ποσό γύρω στις 7,500 ευρώ με το συνολικό κόστος ανά αγώνα να ανεβαίνει γύρω στις 23000 ,ευρώ. Το λοιπό ποσό του ψηλού όντως κόστους περιλαμβάνει Φόρο θεάματος, μισθούς προσωπικού, ρεύμα, νερό κλπ. Αυτά δεν ελέγχονται από τον ΓΣΠ.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ασφαλής πληροφόρηση για τη θέση της Ομόνοιας στην πρόταση του ΓΣΠ. Προφανώς η πρόταση θα γνωστοποιηθεί -αν δεν έχει ήδη γίνει αυτό- προς τον Σταύρο Παπασταύρου που θα αποφασίσει σχετικά.

Υπενθυμίζεται ότι η Ομόνοια έχει εδώ και καιρό κοινοποιήσει στον ΓΣΠ την πρόθεση διακοπής της συνεργασίας των δυο πλευρών. Με βάση το συμβόλαιο, αυτή η ενέργεια γίνεται από τον έναν εκ των αντισυμβαλλομένων τουλάχιστον έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου.

Όσον αφορά το έτερο στάδιο της πρωτεύουσας, το Μακάρειο, ο ΚΟΑ δεν έχει απαντήσει ακόμη στην Ομόνοια στο αίτημα της για παραχώρηση του γηπέδου. Αίτημα που περιλαμβάνει δύο πτυχές. Είτε να παραχωρηθεί στη μορφή που είναι τώρα, είτε να παραχωρηθεί αφού γίνουν βελτιώσεις. Το πρώτο πράγμα που απαιτείται, είναι να γίνει με εντολή του οργανισμού, από πολιτικούς μηχανικούς η σωστή στατική μελέτη του γηπέδου προκειμένου να επιτευχθεί η θωράκιση της κατασκευής, έτσι ώστε να ικανοποιεί τις απαιτήσεις ασφαλείας.

Απουσιάζει από την Κύπρο ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης που εκπροσωπεί τον Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας στην άτυπη συνάντηση των Υπουργών που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης που διεξάγονται στο Μαυροβούνιο (27/5 – 1/6)

Η Ομόνοια, δυστυχώς, συνεχίζει να παραμένει «άστεγη» και να υφίσταται μια διαδικασία εντελώς ανεπιθύμητη. Διαδικασία που ασφαλώς και δεν της αξίζει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ