ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:09
28°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ομόνοια

Ομόνοια: Δεν μπορεί να περιμένει...

Newsroom 24sports

Ο κόσμος της Ομόνοιας ανυπομονεί για την πρεμιέρα

Οι φιλικές αναμετρήσεις τερματίστηκαν όπως και τα ψέματα. Το Σαββάτο το βράδυ η Ομόνοια συναντά στο Μακάρειο τη Δόξα σε αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος 2019-20. Ο κόσμος της Ομόνοιας περιμένει με αδημονία αυτό το ματς και ασφαλώς προσδοκά στη νίκη.

Η αδημονία σε συνδυασμό με ενθουσιασμό επικρατούν στην πλειοψηφία του κόσμου ουχί αδικαιολόγητα. Όχι γιατί η ομάδα έπαιξε μπαλάρα στα φιλικά αλλά γιατί έδωσε αυτό που την προηγούμενη διετία δεν κατάφερνε να το δώσει. Την προοπτική. Αυτή η προοπτική είναι απόρροια μιας εικόνας αξιοπρεπούς που παρουσιάστηκε μέσω των φιλικών αγώνων κατά τους οποίους η ομάδα παρουσίαζε πρόοδο. Η εντύπωση που έχει σχηματίσει ο κόσμος είναι ότι έχουν ενταχθεί στην ομάδα ποιοτικοί ποδοσφαιριστές που έχουν τη δυνατότητα να την ανεβάσουν επίπεδο. Η παρουσία τους ... μίλησε. Όλο αυτό το αγωνιστικό σκηνικό της προαγωνιστικής περιόδου έχει φέρει μια θετική ψυχολογία στον κόσμο που χρόνια τώρα θέλει να κορέσει τη δίψα του. Και έχοντας μπροστά του αυτό το θετικό δείγμα θέλει να πιστεύει ότι ήλθε η ώρα να κορεστεί η δίψα. Περιμένει πως και πως το ματς του Σαββάτου.

Αστειότητα το ότι ακόμη κανείς δε ξέρει αν θα γίνει το ματς στο Μακάρειο

Είναι βεβαίως αστειότητα το ότι ακόμη κανείς δε ξέρει αν θα γίνει το ματς στο Μακάρειο. Πάντως θυμίζουμε ότι η Ομόνοια έχει πει επίσημα πως δεν θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο γήπεδο αν δεν υπάρξει εγγύηση για την ασφάλεια των φιλάθλων από ΚΟΠ ΚΟΑ και αστυνομία. Τέτοιο πράγμα δεν έχει γίνει μέχρι τώρα. Επίσης το γήπεδο δεν έχει ακόμη αδειοδοτηθεί για χρήση από την αρμόδια αρχή.

Ο Χέννικ Μπεργκ ετοιμάζει την ομάδα για την αναμέτρηση με το Ματ Ντάρμπισαιαρ να... τρέχει για να καταστεί ετοιμοπόλεμος. Ο Νορβηγός έχει δείξει μέσω των φιλικών ότι έχει σε μεγάλο βαθμό κατασταλάξει στο αρχικό σχήμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ