ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 11:17
29°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ομόνοια

Ομόνοια: Διπλό φιλικό ως… μάννα εξ ουρανού

Newsroom 24sports

Ο Ολυμπιακός Πειραιώς αντίπαλος με το «τριφύλι» την ερχόμενη Τετάρτη ενώ την Πέμπτη αντιμετωπίζει στο ΓΣΠ τη Ζαλαεγκερζέγκι

Φιλικά στη Σλοβενία και με Άστρα Γζιούρτζιου… εξέλειπαν, Έρχονται Ζαλαεγκερζέγκι Ουγγαρίας και Ολυμπιακός Πειραιώς.

Τη στιγμή που η Ομόνοια δυσκολευόταν να διευθετήσει ικανά τον αριθμό φιλικά ματς με αντιπάλους με επάρκεια τέτοια έτσι ωστε να λειτουργήσουν βοηθητικά γιαυτήν σε σχέση με την Ευρωπαϊκή αναμέτρηση πρόεκυψε ένα που όχι μόνο πληροί τις προϋποθέσεις αλλά μοιάζει και είναι ιδανικό. Ολυμπιακός Πειραιώς λέγεται ο αντίπαλος.

Απαντες οι ποδοσφαιριστές θα τεσταριστούν γερά αφού θα πάρουν μπόλικο χρόνο απέναντι σε αξιόλογους αντιπάλους

Η συγκυρία τόφερε έτσι που η Ομόνοια θα θέσει εαυτήν σε ένα δυνατό και σε ένα πολύ δυνατό τεστ ενόψει της Ευρωπαϊκής αναμέτρησης της που θα γίνει στις 18-19 Αυγούστου η 25-26 του ίδιου μήνα.

Ναι θα γίνουν δυο τεστ. Η Ομόνοια θα αγωνιστεί και με τον Ολυμπιακό και με την Ουγγρική ομάδα, Ζαλαεγκερζέγκι.

Την ερχόμενη Τετάρτη (29 του μήνα) θα γίνει το ματς με τους ερυθρόλευκους-οι περισσότερες πιθανότητες κλίνουν προς το ότι το ματς θα γίνει στον Πειραιά - και την επομένη θα γίνει το ματς στο ΓΣΠ με τους Ούγγρους. Πιθανοτατα η Ομόνοια θα αγωνιστεί με δυο διαφορετικές ενδεκάδες .

Ο λόγος που έγινε αυτή η διευθέτηση είναι γιατί ήταν αναπόφευκτη. Η Ομόνοια είχε ήδη προσκαλέσει τους Ούγγρους στο νησί μας ,ενώ από την άλλη δεν θα ήταν και το πλέον κομψό εκ μέρους της να αρνηθεί την πρόταση του Ολυμπιακού. Γιατί είναι οι Πειραιώτες που ζήτησαν να γίνει το ματς.

Για να μην μείνουν αδρανείς μέχρι το ματς με τη Γουλβς που είναι προγραμματισμένο για τις 6 Αυγούστου.

Οι λοιπές ομάδες στην Ελλάδα είναι σε κατάσταση αδράνειας με τους παίκτες να έχουν ήδη φύγει για διακοπές αναζητώντας τη ξεκούραση μετά από μια εξαντλητική σεζόν

Πέραν τούτου το φιλικό αυτό είναι αυτονόητο ότι λειτουργεί και στο «κτίσιμο» στη σχέση με την Ελλαδική ΠΑΕ.

Αυτά είναι τα …καθέκαστα επί των φιλικών μέχρι στιγμής και αυτό που παρακαλάνε στην Ομόνοια είναι να μην υπάρξει ανατροπή.

Γιατί ο συνδυασμός των δυο φιλικών αποτελεί για αυτήν μάννα εξ ουρανού. Άπαντες οι ποδοσφαιριστές θα τεσταριστούν γερά αφού θα πάρουν μπόλικο χρόνο απέναντι σε αξιόλογους αντιπάλους, μένοντας σε διαρκή εγρήγορση και σε ρυθμό παιχνιδιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ