ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 14:56
21°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ομόνοια

Ομόνοια: Φθηνότερα διαρκείας και… ψώνια

Newsroom 24sports

Αισθητή η μείωση στα εισιτήρια διαρκείας που αναμένεται να ανακοινώσει την Τρίτη η ομάδα του «τριφυλλιού» που αναζητεί και άλλη… ανακοίνωση

«Θα παρουσιάσουμε την ερχόμενη Τρίτη -12μμ στο Συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ- τα εισιτήρια Διαρκείας 2019-20 σε πολύ χαμηλές τιμές. Και με ευκολίες πληρωμής. Η μείωση είναι αρκετά μεγάλη σε σχέση με τις περσινές τελικές τιμές.

Η αισθητή μείωση στις τιμές θα ήταν ιδανικό να συνοδεύεται από ανακοινώσεις ενίσχυσης της ομάδας

Ευχόμαστε όντως οι τιμές να σας ικανοποιήσουν. Θα είναι το πρώτο βήμα για να γεμίσουμε το γήπεδο. Ξέρουμε ότι θα πρέπει να φτιάξουμε και μια ομάδα αντάξια των προσδοκιών σας. Είναι κάτι που προσπαθούμε να κάνουμε, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα».

Αυτά αναφέρονται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση της Ομόνοιας. Η μείωση σε σχέση με τα πέρυσι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας θα είναι αισθητή σε όλες τις κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας. Μείωση που θα κάνει τα πακέτα ελκυστικά για τον κόσμο.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η μείωση αποτελεί το πρώτο βήμα για την εξασφάλιση της μαζικότητας της παρουσίας του κόσμου στην κερκίδα. Το άλλο είναι η ενδυνάμωση της ομάδας. Προς τούτο είναι αλήθεια ότι ακόμη δεν υπάρχει τίποτα. Δεν έχει ανακοινωθεί καμιά μετεγγραφή, με το μήνα Ιούνιο να είναι στου δρόμου τα μισά… και κάτι ενώ η προετοιμασία αρχίζει στις 3 του επόμενου μήνα.

Η αισθητή μείωση στις τιμές θα ήταν ιδανικό να συνοδεύεται από ανακοινώσεις ενίσχυσης της ομάδας. Αν καταβάλλεται προσπάθεια προς τούτο; Εννοείται.

Με καλές μάλιστα πιθανότητες επιτυχίας…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ