ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
Ομόνοια

Ομόνοια: Φυσικά …μονόδρομος

Newsroom 24sports

Μόνο νίκη θέλουν σήμερα οι «πράσινοι»

Η προσοχή όλων στην Ομόνοια έχει μεγιστοποιηθεί στο ανώτατο σημείο με αφορμή το σημερινό (4μμ) εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα καθώς τα περιθώρια έχουν στενέψει.

Βρίσκεται στο -7 από την κορυφή (οι ολιγωρίες με ΕΝΠ, Ολυμπιακό Δόξα πληρώθηκαν με βαρύ τίμημα) και το να ροκανίσει τη διαφορά είναι φυσικά μονόδρομος. Με σύμμαχο την ποιότητα και την εμπειρία , οφείλει να προτάξει την ανωτερότητα της, αλλά και την αποφασιστικότητα της για να φτάσει στους τρεις βαθμούς.

Η λογική λέει πως δεn θα επιστρέψει να λάβει χώρα ένα τέτοιο καταστροφικό σενάριο

Σε περίπτωση ήττας ενδεχομένως να απομακρυνθεί 10 ολόκληρους βαθμούς από την κορυφή. Η λογική λέει πως δεn θα επιστρέψει να λάβει χώρα ένα τέτοιο καταστροφικό σενάριο.

Οι ουκ ολίγες απουσίες κατά τις προηγούμενες μέρες και η ταυτόχρονη καταπόνηση ποδοσφαιριστών εμπόδισαν την ομάδα να προετοιμαστεί ιδανικά. Θυμίζουμε ότι μόλις για ένα διήμερο η ομαδα προπονήθηκε σε κατάσταση απαρτίας.

Αναμένεται η παρουσία του Τιάγκο στην αρχική ενδεκάδα αλλά… άγνωσται αι βουλαί του Χένινγκ Μπεργκ. Θα προσπαθήσουμε να σχηματίσουμε μια ενδεκάδα με βάση το δικό μας φακό. Και με βάση το ότι από την Ομόνοια δεν αναφέρεται πρόβλημα, από πλευράς υγείας των παικτών.

Φαμπιάνο στο τέρμα, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Μαυρίας, Λανγκ Λούφτνερ, Λέζιακς στα χαφ οι Σέχου Ζ.Γκόμεθ, Παπουλής (Τζιωνής), αριστερά ο Τιάγκο, δεξιά ο Μποτεάκ, στην κορυφή ο Σενέ (Ντούρις).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ