ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 13:59
38°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ομόνοια

Ομόνοια: «Γεμάτη» για την Ευρώπη

Newsroom 24sports

Όλα τα δεδομένα για την λίστα του Champions League

Η Ομόνοια ετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό της ταξίδι με φιλοδοξίες και όνειρα, με απώτερο στόχο ασφαλώς να είναι η πρόκριση σε ομίλους (είτε Champions League, είτε Europa League). Ένα απ’ τα θέματα που απασχολεί έχει να κάνει και με την Ευρωπαϊκή λίστα (Α και Β). Τους ποδοσφαιριστές δηλαδή που μπορεί να δηλώσει η Ομόνοια για τους Ευρωπαϊκούς της αγώνες.

Τα δεδομένα για τους ευρωπαϊκούς καταλόγους

Η ιστοσελίδα μας σας παρουσιάζει τα δεδομένα με τις Ευρωπαϊκές λίστες:

Στη Λίστα Α’, οι ομάδες έχουν το δικαίωμα να γράψουν μέχρι και 25 ποδοσφαιριστές. Από αυτούς οι 17 είναι ξένοι – κοινοτικοί ανεξαρτήτου ηλικίας (είτε κάποιος είναι 18 ετών, είτε 35 το ίδιο κάνει).

Απ’ τους άλλους 8 ποδοσφαιριστές που απομένουν για να συμπληρωθεί η 25αδα θα πρέπει οι 4 (τουλάχιστον) εξ αυτών να έχουν αγωνιστεί για 36 μήνες απ’ τα 15 τους χρόνια μέχρι τα 21 τους στις ακαδημίες της ομάδας (Ομόνοιας στην προκειμένη), και οι άλλοι 4 να έχουν συμπληρώσει 36 μήνες απ’ τα 15 τους μέχρι τα 21 σε οποιαδήποτε ακαδημία Κυπριακής ομάδας.

Αν μια ομάδα αδυνατεί να δηλώσει 4 ποδοσφαιριστές άνω των 21 ετών που προήλθαν απ’ την ακαδημία της (έπαιξαν δηλαδή 3 χρόνια εκεί), ή ακόμη και 4 άνω των 21 που να συμπλήρωσαν 3 χρόνια σε ακαδημίες άλλων Κυπριακών ομάδων, τότε οι 25 θέσεις στη Λίστα Α δεν θα συμπληρωθούν.

Στη Λίστα Β’, οι ομάδες δικαιούνται απεριόριστο αριθμό ποδοσφαιριστών οι οποίοι γεννήθηκαν μετά την 1 Ιανουαρίου 1999 και οι οποίοι μετά τα 15 χρόνια ήταν για 2 σερί σεζόν στην ακαδημία της ομάδας.

Επιπλέον θα πρέπει να δηλωθούν τουλάχιστον 2 τερματοφύλακες στη Λίστα Α’ και συνολικά η ομάδα να έχει 3 δηλωμένους τερματοφύλακες (Λίστα Α και Β μαζί).

Ως εκ τούτο θα προσπαθήσουμε πιο κάτω να παρουσιάσουμε το ρόστερ της Ομόνοιας με τους ποδοσφαιριστές που έχει αυτή τη στιγμή και υπολογίζοντας πως η ομάδα θα κινηθεί για έναν επιθετικό και τον Ακιντόλα (ή τον αντικαταστάτη του).

Λίστα Α

Μέχρι 17 ξένους και κοινοτικούς (ανεξαρτήτου ηλικίας)

Φαμπιάνο, Μαυρίας, Περέιρα, Λέζιακς, Κίκο, Μανρίκε, Λούφτνερ, Λανγκ, Χούμποτσαν, Γκόμες, Γκόμεθ, Μποτεάκ, Τιάγκο, Ακιντόλα (ή ο αντικαταστάτης του), Παπουλής, Ματ Ντάρμπισαϊαρ και ο επιθετικός που θα έρθει.

Μέχρι 4 Κύπριους παίκτες ήταν γραμμένοι σε οποιανδήποτε ακαδημία, της ομοσπονδίας (ΚΟΠ) για τρία τουλάχιστον χρόνια (36 μήνες) μεταξύ των ηλικιών 15 με 21

Παναγή, Κυριακίδης, Κούσουλος

Μέχρι 4 Κύπριους παίκτες από την ακαδημία της ίδιας της ομάδας

Φάνος Κατελάρης

Ως εκ τούτου η Ομόνοια αυτή τη στιγμή μπορεί να γράψει μέχρι και 21 ποδοσφαιριστές στην Λίστα Α. Να σημειώσουμε πως αν γίνουν άλλες μεταγραφές (πέραν του επιθετικού και του Ακιντόλα ή του αντικαταστάτη του) θα πρέπει να πάρει τη θέση κάποιου άλλου ποδοσφαιριστή στη Λίστα Α και τους 17 ξένους - κοινοτικούς, με εξαίρεση πάντα αν η όποια μεταγραφή πρόκειται για παίκτη που πέρασε 36 μήνες σε ακαδημίες στην Κύπρο μέχρι τα 21 του χρόνια.

Λίστα Β

Σε αυτή ο αριθμός είναι απεριόριστος και ως εκ τούτου οι Λοΐζου, Τζιωνής, Κακουλής και Χάμπος μπορούν να εγγραφούν κανονικά εδώ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ