ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 
Τελευταία Ενημέρωση: 23:52
10°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ομόνοια

Ομόνοια: Η «θεώρηση» θέλει μυαλό

Newsroom 24sports

Αντιμετωπίζει με σοβαρότητα τη Δόξα στο Μακάρειο (7μμ)

Το σκορ (4-1) του πρώτου αγώνα δίνει στην Ομόνοια το σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Ο σημερινός (7μμ) επαναληπτικός αγώνας με την Δόξα που θα γίνει στο Μακάρειο αποτελεί τη διαδικασία μέσω της οποίας το τριφύλλι θα «θεωρήσει» το εισιτήριο για την είσοδο στην τετράδα του θεσμού.

Ασφαλώς και δεν είναι τυπική η σημερινή διαδικασία. Η Δόξα δεν έχει τίποτα να χάσει και θα κυνηγήσει την έκπληξη. Η Ομόνοια με μάτια δεκατέσσερα και ασφαλώς τον αέρα της ανώτερης ομάδας εισέρχεται σήμερα στο γήπεδο για να τελειώσει αυτό που άρχισε στον πρώτο αγώνα

Ο Χενινγκ Μπεργκ στην προηγούμενη φάση του θεσμού στα δυο ματς με Ερμή παρουσίασε στο δεύτερο ματς ενδεκάδα που διέφερε από αυτήν του πρώτου κατά τα οκτώ εντέκατα.

Αν θα το κάνει και σήμερα, η έστω σε πιο περιορισμένη κλίμακα, δεν το ξέρουμε. Λογικά θα ξεκουράσει παίκτες αλλά δεν παίρνουμε όρκο με το Νορβηγό. Ούτε και σεις φαντάζομαι…

Απουσιάζουν οι Τζόρντι Γκόμεθ και Μαρίνος Τζιωνής που είναι τραυματίες.

Πιθανή ενδεκάδα: Παντίλιμον στο τέρμα στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά οι Μαυρίας (Στυλιανού) , Λούφτνερ, Λανγκ, Λέζιακ (Χούμποτσαν) στο κέντρο οι Κούσουλος, Γκόμες, Ορτέγα, στην επίθεση δεξιά ο Ακιντόλα, αριστερά ο Μποτεάκ στην κορυφή ο Κακουλλής.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ