ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
Ομόνοια

Ομόνοια: Και ποιον να επιλέξεις;

Newsroom 24sports

Η απουσία του Ντούρις δημιουργεί ερωτηματικά στην επίθεση

Δεδομένο είναι πως η Ομόνοια πάει στην Ισπανία να αντιμετωπίσει την Γρανάδα με μια σημαντική απουσία στην επίθεση. Η κόκκινη κάρτα του Μίχαλ Ντούρις στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στο ΓΣΠ του στερεί την συμμετοχή την ερχόμενη Πέμπτη.

Πλέον, το ζητούμενο είναι το ποιος θα αντικαταστήσει τον Σλοβάκο στην κορυφή της επίθεσης. Έναν «γρίφο» που καλείται να επιλύσει ο Χένινγκ Μπεργκ. Οι προφανείς επιλογές για τον Νορβηγό τεχνικό είναι δύο. Οι Καλί Σενέ και Ανδρόνικος Κακουλλής.

Το αρνητικό στις περιπτώσεις των δύο νεαρών είναι πως δεν βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο Αφρικανός δεν αγωνίζεται σχεδόν καθόλου, ενώ από την άλλη, ο Κύπριος επιθετικός αγωνίστηκε για τελευταία φορά ως βασικός στις 25 Οκτωβρίου, σε αγώνα για το πρωτάθλημα κόντρα στην ΕΝΠ.

Όποιον από τους δύο τελικά επιλέξει ο Μπεργκ στο αρχικό σχήμα, θα πρέπει να αποδείξει πράγματα και να σταθεί ο ίδιος στο ύψος των περιστάσεων. Το γενικότερο πρόβλημα στην επιθετική γραμμή είναι εκεί και μόνο μέσα από την ομαδική δουλειά και προσπάθεια, μπορεί να επιλυθεί.

Μέχρι τον ερχόμενο Ιανουάριο, όλοι θα χρειαστούν να βοηθήσουν σε μικρό ή μεγάλο βαθμό. Το ζήτημα είναι να βγει ολόκληρη η ομάδα ωφελημένη και ενισχυμένη. Η Ισπανία και το «Nuevo los Carmenes» ίσως να είναι η αφορμή και η απαρχή για το... κάτι διαφορετικό. Αυτό που όλοι θα ήθελαν να δουν, μάλλον...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ