ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 19:54
11°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ομόνοια

Ομόνοια: Καθυστέρηση… με αιτία

Εξαντλούν κάθε περιθώριο για τους στόχους

Μια μέρα πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Πολωνία για το βασικό μέρος της προετοιμασίας και το ρόστερ παρουσιάζει σημαντικές ελλείψεις αφού απομένουν άλλες 4 με 5 βασικές κινήσεις για να γίνουν, όχι για να φτιαχτεί η πάλαι ποτέ Ομόνοια, αυτό δεν γίνεται μέσα σε ένα καλοκαίρι, αλλά ένα σύνολο… διαφορετικό από αυτό που έχει σκυλοβαρεθεί να βλέπει ο Ομονοιάτης εδώ και μερικά χρόνια. Ένα σύνολο ανταγωνιστικό που θα είναι σε θέση να διανύσει πορεία υλοποίησης στόχων.

Είναι γεγονός ότι ο σχεδιασμός έχει σημειώσει καθυστέρηση. Το πιθανότερο είναι ότι η ομάδα εισέρχεται στο βασικό μέρος της προετοιμασίας της χωρίς τα απαραίτητα.. έμψυχα εφόδια.

Η καθυστέρηση πάντως δεν οφείλεται σε αδράνεια  ή αναποτελεσματικότητα της ομάδας σχεδιασμού. Αλλo είναι τo θέμα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας δεν έχουν ακόμη ληφθεί οι τελικές απαντήσεις από τους ποδοσφαιριστές που υφίστανται στενό... μαρκάρισμα από την ομάδα σχεδιασμού. Οι της ομάδας πιστεύουν στους ποδοσφαιριστές αυτούς γιατί θεωρούν ότι οι προδιαγραφές τους είναι ιδανικές.

Εξαντλούν συνεπώς όλα τα χρονικά περιθώρια γιατί πιστεύουν ότι αξίζει τον κόπο. Είναι αυτονόητο ότι η αναμονή δεν θα είναι αιώνια, όπως επίσης είναι αυτονόητο ότι απάντηση μπορεί να έλθει ανά πάσα στιγμή.

Σήμερα θα γίνει διπλή προπόνηση και το πρωί της Τρίτης η ομάδα αναχωρεί για το εξωτερικό.

Επόμενο φιλικό θα είναι αυτό της ερχόμενης Πέμπτης (18/7) με αντίπαλο την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, στην Πολωνία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ