ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 09:38
27°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ομόνοια

Ομόνοια: Με Μποτεάκ και σύνθημα το διπλό

Newsroom 24sports

Συναντά εκτός έδρας την ΑΕΠάφου με κάθε σοβαρότητα

Άλλη μια δοκιμασία για την Ομόνοια που καλείται να τη διέλθει επιτυχώς και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ανωτερότητα της έναντι του αντιπάλου και η καλή της αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση δεν αποτελούν από μόνα τους εχέγγυα επιτυχίας στη σημερινή (6μμ) αναμέτρηση. Αυτά πρέπει να αποτυπωθούν στο γήπεδο.

Την αποτύπωση θα κάνει η σοβαρή και συγκεντρωμένη για ενενήντα λεπτά ομάδα, η διαθέτουσα πλήρη γνώση της δυναμικότητας του αντιπάλου, (εκφραζόμενης κυρίως με την ατομική ποιότητα ποδοσφαιριστών του), που θα μπει στο γήπεδο αποφασισμένη να βρει…στόχο.

Ο Χένινγκ Μπεργκ έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του, αφού στην αποστολή βρίσκεται και ο Ερίκ Μποτεάκ.

Κατά τις ενδείξεις ο Χένινγκ Μπεργκ που τόνισε ότι το ματς είναι δύσκολο αναμένεται σήμερα να παρατάξει τους Ουζόχο στο τέρμα, Μαυρία στα δεξιά, Λέσιακ στα αριστερά, Λούφτνερ, Λαγκ κεντρικό αμυντικό δίδυμο, στο κέντρο Β. Γκόμεζ, Τζ. Γκόμες, Τιάγκο πιο μπροστά, και στην επίθεση, δεξιά ο Χριστοφή, αριστερά ο Εζρά και ο Ντάρμπισαιαρ στην κορυφή.

Εννοείται ότι ο κόσμος της Ομόνοιας –εκστρατεύων από όλην την Κύπρο- θα είναι ξανά παρών για να συνδράμει στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών για την κατάκτηση της νίκης και τη διατήρηση της ομάδας στην κορυφή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ