ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
Ομόνοια

Ομόνοια: Μια παρένθεση…

Newsroom 24sports

Ετσι βλέπουν τη χθεσινή παρουσία και επικεντρώνονται στον Ολυμπιακό

Δεν πρόκειται να ωραιοποιήσουμε τα πράγματα, αναφερόμενοι απλώς στο προβάδισμα πρόκρισης κτλ κτλ. Αυτό είναι μεν υπαρκτό, αλλά υπάρχει και κάτι άλλο. Η Ομόνοια χθες είχε μέτρια παρουσία, ούσα κάτω από τις δυνατότητες της.

Οι ελπίδες για πρόκριση διατηρούνται στο ακέραιο και η Ομόνοια θα παραταχθεί στο επαναληπτικό για να την κυνηγήσει μετατρέπουσα τις ελπίδες της σε πραγματικότητα και προσδοκούσα στην κατάκτηση του νταμπλ.

«Είναι δύσκολο να παίζεις συνέχεια σε αυτή την ένταση όμως το αποτέλεσμα είναι καλό». Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο Χενινγκ Μπεργκ μετά το ματς. Έχει απόλυτο δίκαιο. Οι παίκτες (όχι μόνο οι δικοί του αλλά και γενικότερα) δεν είναι δυνατό να παίζουν εν διαρκή σε συνθήκες υψηλής έντασης. Υπάρχουν και μέρες που η ένταση δε …βγαίνει στο πρέποντα βαθμό.

Η Ομόνοια χθες δεν πήρε ψηλές στροφές, δεν έβγαλε το συνήθη σφυγμό και δεν είχε τη λειτουργικότητα και τη συνοχή που τη χαρακτηρίζουν. Υπήρχε πρόβλημα κυρίως στο χώρο του κέντρου, ανασταλτικά δεν κρυβόταν η περιοχή για τους αντίπαλους ενώ οι απομακρύνσεις της μπάλας από την περιοχή, δεν ήταν ιδανικές.

Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι η χθεσινή εμφάνιση ήταν μια φυσιολογική παρένθεση. Η δε σκέψη στρέφεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και δη στο εναρκτήριο ματς της τελικής φάσης με αντίπαλο το Ολυμπιακό (Κυριακή 4μμ, Μακάρειο).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ