ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 21:07
12°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ομόνοια

Ομόνοια: Μπεργκ χωρίς σφικτό ροτέισιον

Newsroom 24sports

Θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες κάνοντας αρχή στον σημερινο (7μμ) αγώνα

«Ελπίζω πως έχουμε τον επαγγελματισμό, τη θέληση, την πείνα και το κίνητρο για να παίξουμε στο καλύτερο μας επίπεδο. Αν το κάνουμε αυτό έχουμε καλές πιθανότητες να προκριθούμε, αλλά αν δεν το κάνουμε θα είναι πολύ δύσκολο». Αυτα ειπε μεταξύ αλλων ο Χένινγκ Μπεργκ στις δηλώσεις του στην κάμερα της επίσημης Ομόνοιας, δινοντας το στίγμα αντιμετώπισης των αγώνων με τον Ερμή.

Η Ομόνοια θέλει να καταφέρει να επανέλθει στις επιτυχίες κάνοντας αρχή στον σημερινο (7μμ) αγώνα με τον Ερμή για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου.

Το καλύτερο σενάριο είναι να καθαρίσει η Ομόνοια την πρόκριση από τον πρώτο αγώνα ώστε να μην απασχολεί ποσώς ο επαναληπτικός ( 22 του τρέχοντα μήνα ), ων τυπικής διαδικασίας αγώνας.

Το παιχνίδι προσφέρεται για να δοθεί χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές με μειωμένο χρόνο συμμετοχης σε αγώνες στο πρωτάθλημα.

Αναμένεται ότι αυτό θα κάνει ο Χένινγκ Μπεργκ αφού θα θα θέλει να δει την κατάσταση ποδοσφαιριστών που δεν βλέπει συχνά σε επίσημα παιχνίδια.

Χάρης Μαυρίας Ερίκ Μποτεάκ … ξεκουράζονται μετά τα μαζεμένα λεπτά που έχουν πάρει σε αγώνες. Αναμένεται ότι ο Νορβηγός θα κάνει για πρώτη φορά… χαλαρό rotation στο δυναμικο

 Πιθανοί έντεκα: Φαμπιάνο (Κυριακίδης), στην άμυνα από δεξια προς αριστερά οι Περέιρα, Χούμποτσαν, Λανγκ, Μανρίκε, στο κέντρο Κούσουλος, Ζ. Γκόμεθ,, Τζιονής στην επίθεση Χριστοφή, στα δεξιά Κακουλλής στα αριστερά και Μίκου στη κορυφή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ