ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 09:04
12°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ομόνοια

Ομόνοια: Ο χρόνος δεν περιμένει κανένα

Newsroom 24sports

Η προετοιμασία συνεχίζεται στην Πολωνία με τα κενά να χρειάζονται συμπλήρωση

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος προετοιμασίας της Ομόνοιας επί κυπριακού εδάφους. Η αποστολή των πρασίνων αναχώρησε τα ξημερώματα για την Πολωνία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Η αποστολή θα καταλύσει στο αθλητικό κέντρο “Mistral”, που βρίσκεται στο Gniewino της Πολωνίας, 57 χιλιόμετρα από την περιφερειακή πρωτεύουσα Gdansk. Εκεί θα παραμείνει μέχρι τις 28 Ιουλίου. Θα γίνουν τα εξής φιλικά ματς: 18.07 με Beitar Jerusalem 20.07 με Arka Gdynia,24.07 με Lechia Gdansk,27.07 με Zalgiris Kaunas.

Το πρώτο φιλικό στην Πολωνία δίνεται μεθαύριο ενώ 2 μέρες μετά είναι το δεύτερο

Η αναχώρηση δεν γίνεται με τις καλύτερες των προϋποθέσεων. Το δυναμικό είναι ελλιπές. Η προετοιμασία έχει αρχίσει από τις 3 του μήνα, η ομάδα είναι προ της έναρξης του βασικού σταδίου και καίριες θέσεις είναι κενές, όπως για παράδειγμα αμφότερες οι θέσεις στην αριστερή πλευρά. Η τελευταία μετεγγραφή έγινε στις 4 Ιουλίου –ήταν η ένταξη Φράνσις Ουζόχο - αφού η χθεσινή του νεαρού Νικόλα Παναγιώτου δεν είναι μετεγγραφή… κορμού.

Οι θέσεις μάλιστα που θα πρέπει να καλυφθούν αυξάνονται αν ο Δημήτρης Κολοβός αποχωρήσει (όλα δείχνουν ότι εκεί πάει το θέμα). Αν δε ο Ρούμπεν Άλβες δεν ικανοποιήσει σε αυτή τη δοκιμαστική περίοδο τότε υπάρχει περεταίρω αύξηση.

Το πρώτο φιλικό στην Πολωνία δίνεται μεθαύριο, ενώ 2 μέρες μετά είναι το δεύτερο φιλικό. Το πρωτάθλημα αρχίζει στις 25 Αυγούστου. Μέσα σε 40 μέρες πρέπει να γίνουν τουλάχιστον τέσσερις κινήσεις και να μονταριστεί μια αξιοπρεπής και ανταγωνιστική ομάδα.

Χθες αναφερθήκαμε στην αιτία της καθυστέρησης στο σχεδιασμό. Ασφαλώς και τίποτα δεν έχει κριθεί για την ώρα, ενώ είναι κατανοητή η πρόθεση για απόκτηση συγκεκριμένων παικτών.

Πλην όμως η πραγματικότητα φωνάζει ότι ο χρόνος δεν περιμένει κανέναν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ