ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 11:11
29°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ομόνοια

Ομόνοια: Όλα δείχνουν Ουγγαρία, Πολωνία

Newsroom 24sports

Οι πιθανότητες να γίνει το ματς στο Αραράτ είναι εξαιρετικά ελάχιστες

Όπως είναι τώρα τα δεδομένα με τον κορωνοϊό στην Αρμενία, το να ισχυριστεί κανείς ότι το ματς θα γίνει στην έδρα της Αραράτ είναι μάλλον ουτοπικό. Και αυτό γιατί όπως γράψαμε από χθες (δες εδώ) η επιδημία στην Ασιατική χώρα θερίζει, με τα κρούσματα να φτάνουν ημερησίως τα 250 σε μια χώρα που ο συνολικός πληθυσμός δεν ξεπερνά τα 2,5 εκ.

Από τη μεριά τους οι Αρμένιοι εννοείται ότι θα ήθελαν να παίξουν στην χώρα τους, αλλά η επιδημιολογική τους κατάσταση δεν τους δίνει και πολλές επιλογές.

Υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση που κριθεί αδύνατο να γίνει το ματς στην Αρμενία, τότε η ΟΥΕΦΑ παραχωρεί το δικαίωμα στην αντίπαλο της Ομόνοιας να επιλέξει σε ποια από τις Κύπρο, Ελλάδα, Ουγγαρία και Πολωνία.

Εξ’ όσων φαίνεται οι Αρμένιοι δεν έχουν στις προτεραιότητες τους μήτε την Κύπρο, μήτε την Ελλάδα για λόγους ευνόητους συνεπώς θα στείλουν το ματς είτε στην Πολωνία, είτε στην Ουγγαρία.

Από τη μεριά τους οι της Ομόνοιας περιμένουν να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι, ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν να παίξουν σε μια χώρα που ταλανίζεται από την επιδημία και επ’ αυτού περιμένουν τις εξελίξεις, διατηρώντας ανοιχτή επικοινωνία με ΟΥΕΦΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ